Når de siger "jeg har kæreste"

Få hjælp til at overkomme dine sticking points

Når de siger "jeg har kæreste"

Indlægaf svil » ons 26. apr 2017 13:39

Hej.
Jeg har for tiden været ude og taget masser af kontakt til kvinder. Og et af de stickingpoints jeg sidder fast med er at når jeg siger at de ser søde, lækkre eller dejlige ud, så siger de tit at de har kæreste på. Og til tider er det rigtigt, men syndes de bruger den ret meget. Har i nogle ideer til at komme igennem det her stickingpoint. Forøvrigt har jeg også svært ved at holde lange samtale med kvinder som jeg randomt tager kontakt til. Hvad kan man gøre ved det?
svil
Private Johnson
 
Indlæg: 25
Tilmeldt: man 20. aug 2012 20:30

Re: Når de siger "jeg har kæreste"

Indlægaf DML » ons 26. apr 2017 20:43

De erfaringer jeg har haft når piger har sagt de har en kæreste er som regel at jeg har vist for meget interesse i hende for hurtigt. Shit-testen er ret nem at komme over. Bare smid et svar igen som f.eks. "Ja, og jeg har en kat derhjemme" eller "En kæreste? Hvordan er det lykkedes dig at få sådan en?" og så bare fortsæt samtalen som om det aldrig blev sagt.

Men for så vidt som muligt at undgå dette, så lad være med at vise for meget interesse for hurtigt. Er dog sikker på at der er nogen andre med bedre råd herinde end mig ;)
DML
Fætter kanin
 
Indlæg: 21
Tilmeldt: ons 29. mar 2017 20:25

Re: Når de siger "jeg har kæreste"

Indlægaf Desire » ons 26. apr 2017 23:44

Det er enten en shit test eller også har du ikke skabt interesse nok.

Når du så tydeligt viser din interesse, kommer hun med en undskyldning for ikke at stå i en situation, hvor eskalation af en eller anden art er næste naturlige skridt.

Ergo. Du skal styrke dit game før du viser intent.
"You miss 100% of the shots you don't take" - Wayne Gretzky
Brugeravatar
Desire
T1000
 
Indlæg: 1673
Tilmeldt: fre 21. nov 2014 23:12
Geografisk sted: København

Re: Når de siger "jeg har kæreste"

Indlægaf vUlpeS » fre 12. maj 2017 15:07

"Det har jeg også, men hun bliver heldigvis ikke gal over, at jeg snakker med andre mennesker" har ved en enkelt lejlighed ført til fine resultater.

Jeg inviterede på en slags afterparty hjemme hos mig selv, efter at venue'n lukkede. - Jeg syntes, hun var sjov at snakke med, og der var en farlig masse gensidig push-pull i spil, så hvorfor ikke?
- Og så skete der det, at jeg lige skulle dreje på en iTunes-knap og knappe en humlemost op. Stor var forundringen, da jeg vendte mig om igen, for da havde hun ubemærket klædt sig af og var gået i seng. Min seng, altså.

"Det passede slet ikke, det med at jeg havde en kæreste" sagde hun så.
"Nå ok, jeg har altså stadig en, men du må da gerne overnatte, hvis der er for langt hjem" fik jeg fremstammet. Og således gik det til, at jeg dagen derpå måtte overbevise min kæreste om, at jeg var faldet ned på en rist, og at det altså var derfor, at min ryg lignede John Rambo's. Gal, jeg er en torsk somme tider :roll:
Det ene øjeblik er det "fyre forstår bare ikke signaler" og yadda yadda yadda og det næste er de sure over, at man er kravlet ind ad deres vindue (kun iført balaclava) for at kysse dem godnat mens de sover.
Brugeravatar
vUlpeS
MacDaddy
 
Indlæg: 101
Tilmeldt: tors 25. sep 2014 15:04
Geografisk sted: Lænestol

Re: Når de siger "jeg har kæreste"

Indlægaf Chacruna » fre 12. maj 2017 15:29

svil skrev:Og et af de stickingpoints jeg sidder fast med er at når jeg siger at de ser søde, lækkre eller dejlige ud, så siger de tit at de har kæreste på.


hvad med bare at lade være med at sige til dem at de er søde/lækre/dejlige?

Der er en tid og et sted til at kvalificere pigen - men det er i forbindelse med at du closer (du kan se det som et svar på et usagt spørgsmål fra hende om hvorfor du er interesseret i hende).

Beauty is bought by judgement of the eye. Derfor er dit kompliment absolut intet værd med mindre hun allerede er vild med dig.
I Am Jack's Complete Lack of Surprise
Brugeravatar
Chacruna
Godzilla
 
Indlæg: 716
Tilmeldt: lør 8. jun 2013 03:45
Geografisk sted: København Bitches!


Tilbage til Sticking points

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst