Pisse deprimeret fortiden

Ordet er frit! HELT frit! Vi opfordrer til postning af perverse og frastødende ting.

Redaktør: Moderator

Pisse deprimeret fortiden

Indlægaf Blumenfield » søn 3. jul 2016 16:36

Hej alle,
Jeg skriver fordi jeg har et alvorligt problem, da jeg render rundt og er ked af det og har ondt i hovedet og deprimeret hele tiden - men ikke ved hvad jeg skal gøre ved det!
Jeg er pisse dårlig til at møde nye mennesker og er helt nede fortiden over hvor socialt inkompetent jeg er. Det hele er kommet efter jeg har været på Roskilde festival i en camp med en masse nye mennesker, hvor jeg har haft svært ved at lære de andre at kende og jeg har været meget tilbageholden og faktisk følt mig pisse kedelig. Jeg havde endda en ven med i campen og vi svinger vildt godt derhjemme når vi spiller ps3 og ser film, men vi var oppe og se koncerter og det var som om jeg ikke var tilpas og vi endte med at kede os (syntes jeg). Jeg har fundet ud af at jeg er dårlig til at være sammen med en person - før i tiden (faktisk næsten hele mit liv) har jeg kun været sammen med kammerater i større grupper og her er jeg i mit es (sjov og underholdene).

Det er ligesom gået op for mig at jeg mangler noget socialt. B.la. har jeg brugt dagen på at reflektere over hvordan min tilbageholdenhed har påvirket mit liv. Her tænker jeg tilbage på gymnasietiden hvor jeg bare har holdt mig til mine venner og ikke rigtig snakket med så mange nye mennesker fordi jeg ikke har følt mig god nok (eller bare været nervøs). Jeg har oven i købet været ude og rejse i 3 måneder hvor jeg meget af tiden også har nede over hvor dårlig jeg er til at socialisere mig og bare det at kunne snakke i længere tid med andre.

Jeg føler mig fanget inde i mig selv.

Jeg kan lige så godt beskrive alle mine svagheder ellers bliver det svært for jer at sætte jer ind i: Jeg bliver nervøs når jeg møder tidligere bekendskaber på gaden, jeg har ingen energi når jeg snakker med andre mennesker (føler mig helt opgivende), jeg har svært ved at smile og mit kropssprog er kedeligt, jeg befinder mig tit inde i mit eget hoved og analyserer og er generelt ikke helt tilstede i samtalen og så løber jeg hurtigt tør for ting at sige. Men når jeg endelig prøver at være rigtig aktiv og fortælle historier eller ligende, virker det bare som om jeg keder dem.

Jeg har i og med endda fået en kæreste som faktisk er vildt sød, ser godt og glad hele tiden og altid meget snaksaglig, men når jeg er sammen med hende i længere tid, løber vi tør for ting at sige. føler bare at jeg ikke har en skid at bidrage med og jeg er ved at gå helt ned over det.

Set i den store billede, er jeg en fyr som får komplimenter for mit udseende, har jeg en sød kæreste, og også mange gode venner og god familie. Jeg ved ikke hvorfor jeg er så fucking depri og jeg er så pisse kedelig.

Jeg ved ikke engang hvorfor jeg skriver det her inde, jeg har kendt til gaming i 3 år men ikke gjort noget ved det, andet end set en masse videoer - jeg tror bare jeg nu har brug for at komme ud med det.

Jeg plejede ellers altid at være glad og positiv, men det er som om at det sidste år har jeg kommet udover min comfort-zone og ikke været sammen med de venner jeg har haft hele livet og derfor opdaget mine begrænsninger..

Hvad skal jeg gøre...
Blumenfield
Bølle Bob
 
Indlæg: 10
Tilmeldt: søn 20. dec 2015 21:43

Re: Pisse deprimeret fortiden

Indlægaf Fame » søn 3. jul 2016 17:19

Giv op.
Anderkend at du har det af shit.
Fortæl dine omgivelser om hvad der piner dig.
Bed dem om hjælp.
Tag kontakt til en psykolog.

Altså: Deal med det (taler af erfaring)
Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!” ― Johann Wolfgang von Goethe
Fame
Godzilla
 
Indlæg: 788
Tilmeldt: lør 11. okt 2014 15:00
Geografisk sted: Aarhus (39 år)

Re: Pisse deprimeret fortiden

Indlægaf Happytalk » tirs 5. jul 2016 13:10

What fame said.
Nothing to loose.
Find. Seduce. Repeat.

Min Log - Fra de sidste 13+ år i gamet:
http://www.danskpickup.dk/viewtopic.php?f=4&t=2815
Brugeravatar
Happytalk
Chuck Norris
 
Indlæg: 808
Tilmeldt: fre 24. feb 2012 04:05

Re: Pisse deprimeret fortiden

Indlægaf James Collin » tors 7. jul 2016 06:12

Vil nu mere mene at du har en del luksus problemer, du ikke ved hvordan du skal deale med i det moderne samfund, ganske normalt.

Hvis jeg skal være ærlig, så er du sku i bedre form end de fleste, kort sagt:
- Du er en rockstar der har glemt hvad du spillede musik for, i processen har du glemt dit band, din manager og alle de mennesker der holder af dig og holder dig oppe i processen. Alle musiker har svært ved at genfinde sig selv, alle musiker er ikke Roling stones, men det afholder dem ikke i at give deres livs bedste koncert hver gang de spiller for et publikum eller møder et publikum de kunde inspirerer!

Du har en kæreste, har venner, ved du er pæn, bliver inviteret på Roskilde! Hvor mange herinde tror du kan skrive det, sige det, ønsker det og nogle stadig kæmper med at få det!

Jeg kan fortælle dig fra i dag og til i morgen hvorfor du har det det dårligt, at du skal tal med nogen om det, gå til en psykolog, coach osv...

Men jeg har et helt andet spørgsmål til dig?:
- Hvorfor er du ikke den person alle andre ser i dig, ingen får en kæreste foræret, ingen får de venner foræret som du har, så de må se noget i dig. Du må jo have nogle vildt fede kvaliteter ellers var de der jo ikke?
- Jeg er ikke din ven, men du virker vildt fed! Og en bekendt er vel bare en ven man ikke har mødt endnu! :D
Brugeravatar
James Collin
MacDaddy
 
Indlæg: 113
Tilmeldt: fre 20. jan 2012 00:40

Re: Pisse deprimeret fortiden

Indlægaf chrisjv » fre 8. jul 2016 06:05

Har du haft det sådan i længere tid eller blot i en periode? Primært er dit problem fysisk og ikke psykisk som du tror.

Du har lige kommet hjem fra roskilde drukket en masse alkohol, som formindsker din producering af dopamin, dette kan være skyld i du føler dig deprimeret.

Prøv at spist noget chokolade en gang i mellem, chokolade producere endorphins som gør folk lykkelige, samme kemisk reation kærlighed skaber. Spiser selv ca 2 plader chokolade om ugen, har ikke været forelsket i godt og vel 7 år pga det. Hjernen har simpelthen ikke behov for den føelse fordi den får den igennem føden.
We're all gonna make it brah
Brugeravatar
chrisjv
Witch King of Angmar
 
Indlæg: 436
Tilmeldt: ons 18. apr 2012 21:05
Geografisk sted: I'm not your teacher, excuse me..

Re: Pisse deprimeret fortiden

Indlægaf Kami » søn 10. jul 2016 18:41

Udover at Fame har ret,

så lyder det også lidt som om, du "bare" er introvert og mangler at acceptere den side af dig selv. Sidste gang jeg var på festival, sad jeg nogle eftermiddage mens resten var til koncert, og læste i en bog. Jeg havde brug for tid alene, og inden jeg havde indset at det var dét, mit behov var, så dalrede jeg rundt og var nederen. For jeg pressede mig selv til at være social, selvom jeg faktisk ikke magtede det og var drænet.

Det samme gælder med din kæreste. Man SKAL kunne være stille sammen, kunne lave hver sin ting selvom man er sammen osv. I skal have det rart og kunne slappe af sammen - du skal ikke være hendes pauseklovn som underholder 24-7.

Det er vigtigt at understrege, at introverte ikke nødvendigvis er indadvendte. Jeg er mega udadvendt og åben, når jeg altså ikke sidder i 4 timer og tegner, læser, maler figurer eller spiller computer og IKKE vil snakkes til. ;)

Du kan til en start læse lidt om introvert (versus ekstrovert) her: http://www.sygeforsikring.dk/Default.aspx?ID=1898
Kami
 


Tilbage til Off Topic

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster