Thoughts?

Ordet er frit! HELT frit! Vi opfordrer til postning af perverse og frastødende ting.

Redaktør: Moderator

Re: Thoughts?

Indlægaf Thebond » søn 25. mar 2018 15:15

I forhold til RSD, så er du sur over, at du ikke selv er blevet bedre til at score af at følge nogle af deres ideer, og derfor er de nu onde og skal pålægges X/Y/Z motiv?

Ja selvfølgelig, sådan har jeg det med PUA industrien generelt. Men det er også lige meget nu, nu ved jeg at PUA industrien kun er lavet til at tjene penge.

Så længe folk (inklusiv jeg selv) oplever, de får noget ud af det, og det hjælper dem med at score mere, og andre ting, kan jeg vitterligt ikke selv se problemet.

Hvorfor eksisterer det her forum så med folk der oplever forskellige problemer i deres dating liv? Det eneste der vil være på det her forum så, det vil være en sticky der fortæller at du bare skal se RSD videoer, købe nogle af deres produkter og ikke vil have problemer mere?

Men hvilke af deres ideer er konkret du uenig med, og hvad er din bedre og mere præcise udlægning af samme? Kan du henvise til en video eller et produkt (Jeg har dog kun Pimp, som jeg har hentet som mp3 på piratebay).

Så du har faktisk ikke været en 'rigtig' kunde hos dem? Hvordan kan du så udtale dig om at de er gode? Prøv at tage på én af deres bootcamp, gad vide om du vil stadig følge deres produkter og anbefalinger.
Da jeg var ung og dum købte jeg: 'The Blueprint Decoded', og 'Foundations'. De er så slettet fra min harddisk permanent nu. Det er de dummeste penge jeg har brugt nogensinde i mit liv :o
Der er intet specielt i de produkter, de laver sådan en stor ting ud af det. Som om produkterne indholdte ' the secret of sucess', men produkterne indeholder ikke rigtig noget der kan hjælpe én.
Fyldt med dumme råd og lame generelt. Nu har jeg heller ikke for guds skyld været på deres Bootcamp, men kender 3 venner der har. Og det er virkelig skidt hvordan de behandler deres elever.
For hver gang nogen poster en klage bagefter på RSD forums, bliver det hurtigt slettet af admins, så sådan nogle folk som jer herinde når ikke at opdage det.


For selvom jeg åbenbart er ansat af en cult, er jeg egentlig forholdvist udogmatisk, og åben for det meste, så længe det hjælper mig og alle andre med at blive bedre til vores craft.

Rolig nu Kaizer, har ikke sagt du arbejder for dem ;), men lyder som om, fordi du altid forsvarer dem, ved ikke egentlig hvorfor. Men tro mig nu jeg jeg skal åbne en seriøs forretning. Så har jeg mødt en masse kloge hoveder på et lukket forum.
Jeg har mødt nogen der nemlig specialiserer sig i sev-hjælp industrien. Og hold da kæft hvor tager man røven på folk det er helt vildt :oops:. Alle disse guruer som PUA guruer, Brian Tracy, Tony Robbins, Zig Ziglar, Spiritual Guru's osv. De bruger alle sammen den samme 'model'. Den kaldes for 'Syndicate'. Du kan google den, du vil virkelig få et indblik i hvordan de snyder folk. Fuck den model er bare ond. :o


Tag og se 'The Wolf of Wall Street 2013', det satme også en god film. Den forklarer nemlig også hvordan man tjener penge på folk. :lol:

Men det er jeres sag herinde hvad i vælger at 'dyrke'. Jeg skal nok holde min kæft fra nu af. Og lade være med at såre RSD. At i vælger at tro på scammers er jeres helt egen sag. Men bliv nu ikke alt for sur når i finder ud af at i har spildt jeres tid.

God dag :ugeek:
[size=150]Denne bruger er inaktiv og må gerne slettes.
Brugeravatar
Thebond
Happy Meal
 
Indlæg: 97
Tilmeldt: lør 30. apr 2016 18:16
Geografisk sted: Inaktiv bruger

Re: Thoughts?

Indlægaf Kaizer » søn 25. mar 2018 16:48

Vi lever i 2018: Jeg ser bare deres gratis videoer på Youtube og hugger deres materiale ulovligt på torrenthjemmesider ligesom mit øvrige medieforbrug, hvor jeg fx streamer en film eller serie på 123movieshubspamsitedelux. Jeg har da nogle millioner i formue, og er bestemt ikke fattig, men er nok meget nærrig og Jydsk i det. Hvis det var mig, som stod for at financiere foretagendet, er der nok mange ting, som ville gå nedenom og hjem, og folk der skulle ud og finde sig et rigtigt arbejde. Men omvendt er jeg da glad for, at nogen poster penge i det, og i samfundet generelt, så hjulene kører. Det virker trods alt til, at de nok skal klare sig fint alligevel. Er jeg uetisk der? Har jeg et ansvar for at være mere voksen og redde alle dem, som vil bruge deres dyrt tjente sparepenge på noget, som de ikke har gavn af? Det ved jeg ikke - livet er kort.

Men jeg forsvarer dem nu engang, fordi du angriber RSD uden at være mere konkret i, hvad der er galt med deres ideer, eller komme med et bedre udspil, evt. henvise til et bedre udspil, hvilket jeg synes er lidt uinteressant. Jeg er med på, at de er en evil cult corporation som ofre baby-sæler i månelyset og sælger blodet bagefter til højestbydende, men omvendt er PIMP og mange af Julien og Tylers videoer fra 2012,13,14,15, og måske endda meget af de nye også bare ret godt rent kvalitetsmæssigt. Jeg kan i hvert fald stadig blive udfordret og lære nye ting ved at se det, og gense det. Meget af det er også lort, scam og fluff, men jeg er jo ikke dum og ukritisk i mit forbrug. Jeg prøver tingene af, ser om det virker, forbliver nysgerrig, åben. Fra et fagligt kvalitetsmæssigt synspunkt, vil jeg til hver en tid forsvarer det som noget, man godt kan lære af inden for det her felt.
"Make it, don't take it, make it, don't fake it."
Brugeravatar
Kaizer
Angel of the Sun
 
Indlæg: 973
Tilmeldt: tirs 17. dec 2013 02:52
Geografisk sted: Cafeteriet på Faaborg-Cypern Overfarten

Foregående

Tilbage til Off Topic

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst