Om forumet danskpickup

Hej nye - det her er for jer!

Om forumet danskpickup

Indlægaf admin » man 7. jan 2013 02:35

Vi vil have en forum for positiv snak om selvudvikling og om at score piger. Vi er ligeglade med om folk snakker om andre ting også - der er plads nok - men vi vil IKKE have ting eller personer på forumet det går direkte imod dette formål. Vi sletter ting vi mener går i en anden retning. Vi banner folk hvis de poster negative eller ukonstruktive ting flere gange.

Det er almindelig sund fornuft hvad man kan blive modereret på. Vi gider ikke have at man poster den samme kæphest overalt på forumet. Det er fint man taker hårdt til hinanden, men vi gider ikke have umotiverede svinere - vi gider generelt set ikke ukonstruktivitet. Posts hvor der står forkerte ting er helt OK - forumet er jo til for at lære - men vi gider ikke KJ posts hvor vi kan se at man copypaster posts sammen fra PU-materiale. Det er OK at skændes i ny og næ, men vi gider ikke folk der hater på hinanden over hele forumet. Det er fint at man poster links, men vi gider ikke at man spammer linket til sin blog over hele forumet.

Vi har humoristisk sans, så vi kan godt finde på at lade være med at slette en elendig tråd, noget god trolling eller et godt skænderi for underholdningsværdiens skyld

Vi har ikke nogen præcist udformet regelsæt - vi modererer ud fra sund fornuft. Man kan derfor sagtens se at folk får forskellig behandling. LEV MED DET. Vi har ikke studeret avanceret forum modereringsjura i fem år, ej heller har vi læst EUs regler om ytringsfrihed. Vi bruger generelt ikke super meget tid på at moderere, og vi gider ikke bruge sindsygt langt tid på at fundere over hvert enkelt warning. Warnings skal derfor tages alvorligt, og det skal det også hvis man får slettet en post.

Vi går ud fra hvis det ikke nytter at bede en person om at lade være med noget EN gang, så er det spild af begges tid at sige det samme en gang til.

Anyway, skulle en moderator se noget han ikke kan lide - og det kan sagtens ske at der er crap på forumet som ingen moderator lægger mærke til - så starter vi som regel med at slette posts/hhv. give en warning. Blir brugeren ved ku man så bagefter fyre et tidsbegrænset ban efter dem, for den periode moderatoren føler for, derefter får man et permanent ban, evt også et IP-ban.

På de GODE side så tilgiver vi 100%, 117% faktisk, hvis brugeren holder op med at fucke rundt. Forumet er til for at hjælpe folk der har svært ved ting så det er helt i orden man lige skal i gang med det dersens "give folk råd uden at pisse dem af hele tiden". Og vi elsker når folk lærer! Formentlig kan vi ikke en gang huske hvem vi har modereret!
admin
Site Admin
 
Indlæg: 12
Tilmeldt: man 5. dec 2011 10:21

Re: Om forumet danskpickup

Indlægaf Orion » tors 7. mar 2013 10:43

Introduktion til forumet
Yo og velkommen til Dansk Pickup Forum.

1: Skriv gerne en post inde i "Introducer dig selv!" så vi ved hvad du er for en fyr. Det er nemmere at give råd hvis man ved om du er 16 eller 50!

2: De bedste posts ligger i vores Scoreguide du kan se i toppen af alle forums. Søgefuntionen er også overraskende god.

4: Når du har en bruger kan du starte en log inde i log-forumet (usynligt uden at man har bruger). Log forumet er usynligt for søgemaskiner.

5: På grund af spamangreb er forumet sat til at man skal have skrevet 3 posts før man kan skrive PMs. Bare post 3 random ting inde i off topic hvis du har travlt.

6: Vi har et Safe Area, som man kun kan se hvis man er medlem af en gruppe hvis vi har kaldt "Indercirklen" samt er usynligt for google. Det er ikke meningen at det skal være über elite. Det er et forum hvor man kan poste sensitive ting man ikke vil have ses af andre end gamerfolkens. Hvis vi ikke kender dig ser vi dig lige an først før vi evt. lukker dig ind.
Orion
Fætter kanin
 
Indlæg: 22
Tilmeldt: tirs 17. jan 2012 14:17

Re: Om forumet danskpickup

Indlægaf Jeg vil dø » tirs 19. mar 2013 19:35

Hvordan sletter man sin profil
Jeg vil dø
 

Re: Om forumet danskpickup

Indlægaf Kong Kattelem » tors 6. jun 2013 15:20

Det gamle forum er lukket og nu er der to. dansk pickup og pickup forum. Er der en historie bag det eller er det fordi i har lyst til at gribe det an på forskellige måder eller hvordan?
Brugeravatar
Kong Kattelem
Nyklækket
 
Indlæg: 4
Tilmeldt: tors 6. jun 2013 15:06

Re: Om forumet danskpickup

Indlægaf Putin » tirs 11. jun 2013 13:09

Kong Kattelem skrev:Det gamle forum er lukket og nu er der to. dansk pickup og pickup forum. Er der en historie bag det eller er det fordi i har lyst til at gribe det an på forskellige måder eller hvordan?


Der var vel en 4-5 forumer der blev oprettet indenfor en uge da TGo døde - os og "de andre" er de eneste tilbage nu.
Putin
Chairman of United Russia, the ruling party
 
Indlæg: 16
Tilmeldt: fre 20. jan 2012 15:57


Tilbage til Læs Først

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 3 gæster