Hvordan tager man initiativ?

FISSE samt fræk leg i numsen. Men hvordan?

Re: Hvordan tager man initiativ?

Indlægaf Glow » tors 22. dec 2016 09:20

pas på med bare at skyde bredt
kom ind til årsagen for hvorfor hun ik blir våd
mit gæt er at snakke med hende er den eneste vej for dig da jeg ikke ved om du kan læse hende mellem linjerne
men eg kamis ellers vel beskrevne opbygning kan faile fuldsændigt hvis problemet er at intim berøring llukker hende i psykologisk og stopper vådheden.
og vær opmærksom på hvor meget der er din projektion på hende. Meget af det du skriver virker som noget du pådutter hende. det vil handle om at du skal få bedre forståelse for hendes virkelighed. og tro på hvad hun siger. Hvis du "pådutter hende" en masse problemer der reelt ligger hos dig/ i din projektering er det heller ik godt. så gå opmærksomt frem.

et par veje
- få hende til at masturbere med dig - se hvordan hun kærtegner sig selv. vigtigt at få hende til at slappe helt af her
- del fantasier med hende - dette er en god måde at starte snakke omkring sex på der kommer fra et lyst område og måske kan bringe svære emner på banen. find en fantasi du vil dele med hende og start der. Det kan være at hun er bange for at bringe noget på banen fordi hun tror mænd er sårbare. Åbn snakken op indirekte og hvis hende ved initiativ at du ikke er bange for at dele ting om dig selv. del evt. en ting du har svært ved med hende i denne snak - og vær helt sårbar i det.
- prøv en langsom eskalering i køknet ala hvad kami skrev jævnfør hendes ønske om sex et andet sted. botanisk haves trappe stie i drivhuset er ogs sjov ;-) her følger du op på noget hun har efterspurgt = du lytter til hende. fortæl hende det bagefter for at vise at du er opmærksom på hende og nysgerrig om hendes sexuelle sider.
- når du går igang med det så er det vigtig at du lægger op til en kærlig energi der handler om at finde/komme nærmere hinanden. En nysgerrighed for den anden inde bag. Det kan være det skal gå meget langsomt afhængig af hvor i er indeni.

> studer hendes responses MEGET. se hende og hvor hun er ukomfortabel eller komfortabel. gå til det empatisk og respektfuldt men også for at løse det. Hvis hun er helt lukket for nogen form for samtale skal du måske forklare hende at det er et problem for dig.
> studer det du får fra hende, bliv klogere på det. men lad hendes situation guide vejen. OG husk at være opmærksom på dig selv i det hele såvel. Kig på dine lyster fordi din tilbageholdenhed og afventen fra hende vil gøre det hele værre. Find ud af hendes virkelighed og hold fast i dig selv og dine lyster og reaktioner indeni.

det er et svært område så helt forståeligt hvis det ikke er helt nemt. men mærk dig selv i det og se hvordan du har det i dette rum. det kan give dig en masse selvinsigt og nuance omkring tingene og "dig selv i det seksuelle rum".

good luck ;-)
Heard you not the type that you take home to mom
Brugeravatar
Glow
T2
 
Indlæg: 1183
Tilmeldt: ons 18. jan 2012 21:10

Foregående

Tilbage til Sex

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst