Fjollet game?

Åbnere, rutiner, gambits.

Fjollet game?

Indlægaf kcid » søn 31. jul 2016 22:45

Hvad er jeres holdning til "fjollet game" - der er sikkert et bedre ord for det.

Når jeg siger fjollet game, tænker jeg på game hvor man svarer at man bor i drømmeland (lorteeksempel but u know), når hun spørg hvor man er fra. Har brugt det meget som icebreaker på de bedre hb's, men synes at der er nogle problemer med det i tekst-game. Især på Tinder, hvor man har minimal infor på pigebarnet.
Dog vil jeg sige, at hvis pigen i forvejen har meget positivt syn på en, så ser jeg ikke de store problemer. Men hvis hun først skal scores fx. efter et tinder-match, så føler jeg man kan tabe noget maskulinitet på det. Man bliver lidt for nuttet og ufarlig, hvilket jo tjener andre formål, som gør det lettere for hende at turde mødes hurtigt. Hvad tænker i?
kcid
MacDaddy
 
Indlæg: 130
Tilmeldt: ons 5. sep 2012 23:55

Re: Fjollet game?

Indlægaf Desire » fre 26. aug 2016 01:00

Jeg har også blandede erfaringer med det. Nogle gange har jeg mistet værdi, fordi pigerne simpelthen bliver for trætte af, at de ikke kan komme tættere på mig - jeg lader dem simpelthen ikke lære, hvem jeg er, når de viser interesse. Der er jo så bare tale om, at jeg ikke har kalibreret godt nok.

Mit tekstgame har altid mest været i retning af cocky/funny / banter, rollespil, story telling etc. Igen er det en hårfin grænse mellem, hvornår du bliver for useriøs, og hvornår du modsat ville blive for kedelig. Har set bl.a. MaxP køre noget tekstgame, hvor han kører fuldstændig ud af en tangent med sindsyge fortællinger og beskrivelser - but it works. Han virker ufarlig og sjov. Og det er sådan set ret så vigtigt på tinder, som kan være lidt skræmmende for piger, da de skal mødes med en fremmed.

Helt generelt er det i min verden aldrig dårligt at være sjov.
"You miss 100% of the shots you don't take" - Wayne Gretzky
Brugeravatar
Desire
T1000
 
Indlæg: 1953
Tilmeldt: fre 21. nov 2014 23:12
Geografisk sted: København

Re: Fjollet game?

Indlægaf Ross » lør 3. sep 2016 14:26

Hvis du gør det ukongruent så er det virkelig skidt - fordi du dermed indikerer at du ønsker at skjule dine negative sider, som er en rigtig dårlig værdi at telegrafere.

Hvis du gør det kongruent (altså i overenstemmelse med hvad du selv syntes er sjovt og stopper længe før de andre syntes det er belastende), så telegraferer du at du er i stand til at omskrive sociale normer - det er en leder værdi og derfor meget godt at mestre.
Regret is the mindkiller.
Brugeravatar
Ross
Angel of the Sun
 
Indlæg: 974
Tilmeldt: tirs 1. jan 2013 13:08
Geografisk sted: København

Re: Fjollet game?

Indlægaf jffffi » lør 3. sep 2016 22:07

Det er en krykke som så meget andet. Nogen piger synes det er sjovt og så falder der lidt fjas af. Derfor folk ender med at køre hårdt på med det.
Brugeravatar
jffffi
Voodoo Master
 
Indlæg: 164
Tilmeldt: ons 12. aug 2015 15:42

Re: Fjollet game?

Indlægaf chrisjv » tors 8. sep 2016 17:06

helt enig med fifi. Det er godt at bruge i starten, da man ikke ved hvad man skal tale med kvinder om. Det skaber humor derved attraction. Det er nok en af de bedste teknikker derude, hvis du ikke har forstand på psykologien bagved teknikken. Når man læser logs og hvor mange folk closer herinde tror jeg en stor del af forumet bruger den slags teknikker.

Men forskellen på disse teknikker og true pickup er ligeså stor som forskellen på mænd og drenge.
We're all gonna make it brah
Brugeravatar
chrisjv
Witch King of Angmar
 
Indlæg: 436
Tilmeldt: ons 18. apr 2012 21:05
Geografisk sted: I'm not your teacher, excuse me..


Tilbage til Teknikker og taktikker

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 3 gæster