Jeg vil styrke min tiltrækningskraft / attraktion

Åbnere, rutiner, gambits.

Jeg vil styrke min tiltrækningskraft / attraktion

Indlægaf worker » ons 30. aug 2017 00:12

HJÆLP MIG MED AT BLIVE MESTER I AT SKABE ATTRAKTION

Jeg har analyseret mit game. Jeg er ikke perfekt, men det meste er egentlig okay. Derfor vil jeg gerne fokusere på særligt en ting som halter. At skabe attraktion hos piger.

Mig og mit game pt:

Jeg f-closer næsten alle mine tinder-dates på første date - også selvom vi bare har aftalt at drikke en kaffe. Hvis jeg bootycaller en pige jeg har knaldet før, kan jeg som regel få lov at kneppe hende. Hvis jeg skriver til en date, vil hun næsten altid ses igen. Jeg fungerer godt socialt og er meget sjældent socialt akavet, jeg handler på de piger jeg gerne vil lave.
Hvis en pige ikke skriver i fem dage, genoptager jeg kontakten på en naturlig, ikke-needy måde og det virker. Herefter sætter jeg daten op. Men ville da ønske, at mit game var stærkt nok til at pigen selv forslog daten

Bonusinfo: Jeg får meget ofte nye super gode bekendte eller "venner" der primært ses på studiet, men ikke så ofte nye private venner - selvom jeg egentlig godt gad.

Attraktionen!

Det er sjældent at en pige kimer mig ned efter første date, det er sjældent at en pige på tinder selv forslår at mødes uden jeg har forslået det først, det er i det hele taget sjældent at jeg får pigen til selv at gøre arbejdet. Jeg er offensiv (og er god til at være det) fordi min psykologi er, at man må tage hvad man vil have. Men jeg tror det modarbejder muligheden for at skabe attraktion, fordi hun godt kan fornemme at jeg er langt fremme og nok skal tage første skridt.
Alt for ofte får jeg en aflysning på en date, eller at hun først kan ses om 14 dage. Sådan ville det ikke være, hvis mit game var optimalt.
Mine bolleveninder bliver sjældent forelsket i mig. Det er også rædselsfyldt når det gør - men i denne her sammenhæng tænker jeg at det er relevant og viser min manglende tiltrækningskraft udover sex.

Jeg ved godt at det ikke er noget man bare lige lærer. Derfor beder jeg jer om at hjælpe mig med relevant læsestof (helst dansk), guides, tråde, øvelser, mål - ja alt hvad jeg kan gøre for at træne og udvikle mig på dette punkt.
Til gengæld overvejer jeg at lave en log hvor man kan følge min udvikling (ville I gide at læse den?)
Hvis jeg lykkes med mit projekt, vil jeg lave en guide med de værktøjer jeg finder allermest funktionelle indenfor det at skabe attraktion hos piger.
Værktøjer som jeg får ved at træne og træne denne specifikke ting.

Jeg sætter mig to mål indtil videre:
- At få en pige på tinder til at spørge om jeg vil ses snart to gange i træk- uden selv at have nævnt det
- At en pige på mit studie eller arbejde forslår at vi skal lave noget sammen privat

Sætter bare disse mål, for at have NOGET at sigte efter her til at starte med. Forhåbentlig kan jeg sætte meget større mål over tiden. Hvis I synes det er nogle dårlige mål, så kom gerne med bedre forslag.


Kæmpe tak. Jeg håber I vil hjælpe mig igang - jeg vil virkelig arbejde for det her.

Ps. findes der andre begreber for dét at skabe naturlig interesse fra kvinder?
worker
Gummi Tarzan
 
Indlæg: 8
Tilmeldt: tirs 29. aug 2017 22:33

Re: Jeg vil styrke min tiltrækningskraft / attraktion

Indlægaf Tommy F » ons 8. nov 2017 20:53

Jeg synes først, du bør overveje, om det virkeligt er et sticking point du har brug for at fokusere på.

Derudover synes jeg du skal overveje nærmere om dine mål opfylder S.M.A.R.T modellen - navnlig om de er specifikke, realistiske og attraktive nok.

Ift. det første :

Det giver umiddelbart ikke meget mening, at du ikke skulle være god til at skabe attraktion, når du får sex med mange af dine dates.

Kan det være, at det rettere er den emotionelle forbindelse du ikke får skabt ? Altså at pigerne kan fornemme, at du ikke rigtigt vil dem emotionelt, og derfor tænker, at de nok ikke skal have for mange følelser for dig ? Der er mange piger, der er gode til at fornemme dette - og så droppe fyren, selvom de egentligt tænder på ham og er tiltrukket af ham.

Ift. tinder så er det i øvrigt helt misforstået, at du skal skabe tiltrækning over Tinder. Selvfølgelig er det fint nok at være lidt playful og flirte lidt, men Tinder er jo bare et redskab til at møde pigerne.

Ift. det andet:

Realistisk, så tænker jeg på, at jeg ved ikke hvor realistisk det er, at få en hot pige på Tinder til at spørge dig to gange i træk. Hotte piger har jo flere tusinder at vælge imellem. Jeg oplever nogle gange, at mindre attraktive piger, som jeg har matchet ved en fejltagelse eller i et liderligt øjeblik skriver til mig. Men igen - det er jo ikke noget specielt attraktivt mål.

Ift. dit mål om at få en pige på dit studie til at spørge dig om I skal ses privat, synes jeg det virker både ret uspecifikt, ikke nødvendigvis særligt realistisk og jeg ved heller hvor attraktivt det er. Igen så kommer det vel meget an på hvem, det er der spørger. Selvfølgelig kan du få en god veninde, men det er sq sjældent at en pige spørge ud af det blå om man skal ses privat. Det er jo nærmere noget med at mødes i byen eller i en større gruppe.

Dette bare for at give dig anledning til lidt refleksion, for jeg kender dig ikke, og tror ikke jeg forstår problemet helt. Men jeg må indrømme, jeg har svært ved at forstå på den baggrund du beskriver, at du har et reelt problem med "attraction".
Tommy F
Happy Meal
 
Indlæg: 58
Tilmeldt: man 10. sep 2012 21:08


Tilbage til Teknikker og taktikker

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Google [Bot] og 1 gæst