Hvordan lærer man at score piger med The Game?

Generel teori og diskussion for nybegyndere

Hvordan lærer man at score piger med The Game?

Indlægaf Wired » tors 22. mar 2012 17:50

Den gode start
skrevet af SoulPatch

Hej, er du ny i communitiet eller er du bare ikke begyndt at bruge de ting du læser endnu? Så er denne post garanteret for dig.


Velkommen til
Som ny eller anonym på TGO er der sikkert en ny verden der har åbnet sig for dig. Sådan husker jeg selv at jeg havde det, da jeg først stødte på communitiet. Der er skrevet tusindvis af sider om, hvordan man takler diverse problemer. Hvordan ens struktur bør være, hvad man skal sige til hvad, og hvornår. På et tidspunkt vil du selv nå til den erkendelse at du aldrig bliver færdig med at læse alt materialet, og du finder du ud af, at du ikke er blevet en bedre Pick-Up-Artist af at have læst teori.

Hensigten med denne post er at starte din udvikling, så du om nogle måneder fra nu kan sige at du rent faktisk er blevet bedre.

Start her:
Om du lige har fundet siden eller om du længe har været her uden at have 'gjort noget ved det', så er det på tide at du i første omgang sætter 60 sekunder af til at besvare dette spørgsmål:

Hvor meget vil jeg det her?Facts:

 1. Der er ingen Magic Pill. At blive scorekarl, fissekarl, PUA, player eller hvad-du-end-vil-kalde-det tager tid. Det kan tage lang tid. Forbered dig på et par års aktiv socialisering. MEN BARE ROLIG! Det er ikke kedeligt at lære ;-) og du vil mærke tydelige resultater efter meget kort tid, såfremt du er aktiv.

 2. Dine smarte åbnere, DHV historier, take-aways, SOI's, gadgets, gimmics, gizmos, bamboozles osv. kan ikke erstatte mangel på selvtillid. Kvinder kan lugte usikkerhed på kilometers afstand, og det betyder at du kan sige nok så mange smarte ting uden at tage kvinden med hjem, hvis du ikke har selvtilliden. Jeg har ganske simpelt aldrig mødt en fyr med lavt selvværd/lav selvtillid, som tog kvinden med hjem.

 3. Der er ALTID nogle der er bedre. Og der er ALTID nogle der er værre. Acceptér at du lige har fået øjnene op for den handling der kræves, og tag den derfra. Lad være med at vægte din egen situation i forhold til andres.
  Pick-Up-Artist mastery er en by i Italien og du vil gerne derhen. Måske starter du i det nordligste Norge, måske er du allerede i Rom og mangler bare de sidste skridt, men bare fordi Razorjeff har været der i lang tid er det ikke et argument for, hvorfor du bør sætte dig ned i rendestenen og tude over ikke at være der endnu. Begynd at tage handling og fokuser på der, hvor du vil hen. Du kan kun komme tættere på.
  Edit: Nogle vil måske mene ovenstående er ligegyldigt, men jeg har set så mange give op før de overhovedet har taget rygsækken på. Der er opture og der er nedture. Det har der været for alle. Lad være med at give op – alle kan lære det. Seriøst.

 4. Looks matter. Hvis du ikke har udseendet på din side må du acceptere at din vej ikke nødvendigvis er ligeså let og hurtig, som Adonis der bare skal have skubbet for at gå over og introducere sig selv.
  Der er masser af eksempler i communitiet på, at folk der ikke er good-looking har nok damer i deres liv til at holde dem tilfredse, men vejen ER (I alle tilfælde jeg kender til) længere.
  Der er ingen undskyldning for ikke at se så godt ud, som naturen tillader. Grooming, tøjstil og træning ER altså vigtigt. Gør hvad du kan for at se så godt ud, som du kan.


Nu ved du, om dette er noget du vil bruge tid på eller ej.
Enten bør du komme i gang med din udvikling med det samme, eller også bør du slette din bruger og glemme alt om communitiets eksistens.

Der er ikke et valg der er bedre end det andet, og når du kender svaret på spørgsmålet vil du spare oceaner af tid uanset hvad du vælger.
Er du her stadigvæk?


For at komme godt i gang bør du oprette en bruger og begynde at lede efter en wing.

På TGO er der folk i alle aldre og på alle niveauer, fra (stort set) alle egne af Danmark.
Tre rigtig gode måder at møde andre game-interesserede på, er ved 1. at møde op til din lokale Lair event.
  Lair i københavn bliver afholdt hver måned, og alle de større byer i Danmark holder Lair regelmæssigt.
  Lairmøder er totalt uformelle og er for alle folk – AFC's som PUA's – der interesserer sig for Pick-Up.
  Som ny bør dit mål for Lairmødet være at sige hej og hilse på de der er mødt op. Der er ingen grund til at lyve dig bedre end du er, og ingen grund til at holde igen med spørgsmålene. Den letteste måde at finde en ny wing ved lairmødet er ved at være åben og ærlig omkring sig selv. Smil, del, skål og føl dig hjemme.
 2. At møde op til en Beginners Night eller andre gratis arrangementer. Beginners night er gratis og er oftest arrangeret af erfarne fra communitiet der sætter tid af til at give dig en rigtig god introduktion til 'det der med damer'.
  Der er 'coach'('es) på, og de svarer på alle spørgsmål, ligesom de gør alt i deres magt for at du får en rigtig sjov og lærerig aften.
  Du får mødt andre begyndere 'in action', og det er derfor en oplagt mulighed for at udveksle kontaktinformation med dem og tage ud sammen en anden gang.
  Der findes også andre gratis arrangementer for nybegyndere, så hold øje med forummet for dit lokalområde og kom i gang!
 3. At lave en post på TGO's områdeforum, hvor du spørger om nogen vil med ud den eller den aften.
  Her er det svært at vide på forhånd, om man vil være på bølgelængde med personen der møder op, eftersom man måske aldrig har mødt hinanden før, men jeg har selv kun haft positive oplevelser herigennem.

Det skal du huske om din Wing
Din wing skal først og fremmest være en, som du har det godt sammen med. Den vigtigste ting du lærer til at starte med er, at du skal have det sjovt når du er ude. Derfor er det vigtigt man er på bølgelængde med sin wingman. Find en wing du kan kalde ven – ikke 'bare' wing. Men tag ud sammen, som både wingmen og venner... Venner der presser hinanden til at gå det ekstra skridt mod awesomeness.


Nu kommer dagens vigtigste lektion.

Den vigtigste ting du lærer i dag er, at du ikke bliver bedre til at score damer ved at læse flere bøger om det.
Hvis du, som de fleste, nu sidder og tænker ”Arh, det siger de alle sammen” - så prøv lige at tænk dig om igen. Hvis de alle sammen siger ”Stop reading, start doing”, så er der nok noget om snakken.
Granted, det er lidt sort/hvidt - men for at du forstår teorien er du nødt til at gøre den til handling. Læs LIDT. Prøv det. Find ud af, hvad det betyder i virkeligheden. Teori uden handling er værdiløst.

Den gode mand Magus har en glimrende tennismetafor for problemet. (frit citeret fra tale)
Lad os antage at du ikke kan spille tennis. Du har måske endda aldrig haft fingrene i en tennisketcher før, men du har et brændende ønske om at lære det... Du ved... Bare til husbehov.

Tænk lidt over, hvilke skridt du ville tage for at blive en god tennisspiller.

Ville du, som det første, gå ned i sportsmaster og købe verdens dyreste ketcher?
Ville du dernæst downloade samtlige PDF-filer, videoer, spreadsheets og tutorials om at spille tennis?
Ville du så gå ned i klubben og hyre den dyreste tennis coach til at lære dig at spille tennis over en 3 dages intensiv tennis-bootcamp?

Eller

Ville du starte med at gå ned i tennisklubben og skyde et par bolde med din gode ven – get a feel for it?

At blive god til at score damer minder lidt om at blive god til at spille tennis. Du lærer det ved at spille det.


Så tag din wing/ven i hånden og begiv dig ud i nattelivets forunderlige verden.


SoulPatch's 7 gode råd til at komme godt i gang.

 1. Tag en pause fra teorien
 2. Lær at nyde dit venue. Slap af derinde. En god sammenligning jeg læste et sted var:
  Se dit venue som dit toilet. Når du har det ligeså mageligt på baren, som du har det med sidste nye nummer af Bo Bedre på toilettet, så er du rigtig godt på vej til at tiltrække det modsatte køn.
 3. Lær at tale med smukke kvinder. Dit mål er sandsynligvis at kunne tiltrække de smukke udgaver af det modsatte køn, så det er KEY... KEY KEY KEY at du ikke er bange for dem... Altså virkelig... AA har vi alle, men når du står og snakker med dem bør du ikke være bange for dem. Det er klart at du vil være skrækslagen til at begynde med – de er jo mega farlige de der kvinder ;-) Men du kan ikke komme til skade af det. Tal med kvinder. Hele tiden. Tal med dem indtil du ikke er bange for dem længere. Når du er i byen så vær i snak med en eller flere piger hele tiden, og gør hvad du kan for at køre samtalen så langt som muligt.
  Det kan simpelthen ikke lade sig gøre at have sex med en kvinde når man er bange for hende. Men du KAN og BØR lære ikke at frygte dem, ved at vænne dit system til at det ikke er farligt.
 4. Smil oprigtigt. Smil til fremmede. Smil til din mor og din søster. Når du vågner, væn ansigtet opad og smil. Hvis du ikke allerede smiler til alt og alle hele tiden uden grund er det på tide at lære det. På et tidspunkt vil du gerne skrue ned for smilet, hvilket er SÅ meget lettere end at skrue op for det.
  Edit: Det er korrekt at kvinderne ikke falder ligeså meget for det fjogede smil, som det skæve stoddersmil. Men 99% af alle nybegyndere smiler for lidt – derfor er mit forslag at lære at smile for meget, så man senere kan skrue ned for det... [Oprigtigt Tom Cruise smil]>[Oprigtigt fjoget smil]>[Forceret creepy smile]. Håber det giver mening....
 5. Du har sandsynligvis forsømt din krop og dermed dit kropssprog igennem de sidste mange år derfor er det på tide at komme i gang.
  Find et program der er let at følge. Gå ned i centeret 2-3 gange om ugen og straf det jern. Følg i øvrigt Magus' fantastiske råd her: http://www.thegame-online.dk/showthread.php?t=17321
 6. Begynd til dans. Det vil ændre dit kropssprog radikalt i sig selv, og dans er en fantastisk metafor for hele scorekunsten.
  House giver en rigtig god forståelse for kropssprog (især TGO versionen), og med andre typer – særligt pardans (salsa, swing, standard etc.) – lærer man meget om det at lede kvinder. SoulPatch anbefaler 2 timers dans ugentligt indtil du finder den type du bedst kan lide.
 7. Sidst og vigtigst. Du må indse at det at score kvinder ikke kan gøres ved at lære en masse gimmicks og tricks. Hvis du ikke allerede får al den sex du har behov for skal du forberede dig på at ændre livsstil og helt sikkert både livs- og kvindesyn.
  Du vil gerne have at kvinderne kan lide dig for, hvem du er – ikke hvem du foregiver at være ved hjælp af ”Who lies more” og andre gimmicks. Det gør din Day 2 så forbandet akavet, når man har udgivet sig for at være nogen/noget man ikke er.
  There is no magic pill.

Når der så er gået et stykke tid, og du har været ude at game med dine nye eller gamle venner kan du overveje om coaching er noget du har behov for. Det KAN lade sig gøre at lære det uden at blive coachet på noget tidspunkt... Men jeg skal samtidig også huske at sige, at min gode ven fik kick-startet sit pick-up liv med en omgang coaching. Noget han ikke fortryder – men det var primært fordi sessionen gav ham værktøjerne til selv at arbejde videre med det. Efter den intensive bootcamp fulgte 5 ugers intens handling, hvor han tog ud på egen hånd og brugte de værktøjer han var blevet givet.
Så... Hvis du alligevel vælger at blive coachet, husk at det er en long-term effekt du leder efter – ikke et quick fix der gør dig til Ladies Man på 24 timer.... Det findes ikke....


Nu er det blevet nævnt et par gange at selvtillid er alfa omega.

Og hvordan er det så lige man får mere selvtillid?
Der er masser af idéer til, hvordan man får bedre selvværd og højere selvtillid, og personligt har jeg kun haft erfaring med to af dem.

Affirmations – Jeg brugte en del affirmations i starten (hver gang en negativ tanke om mig selv poppede op i hovedet byttede jeg den ud med en positiv tanke. A la: ”Nej det er jo pis... Jeg er for awesome til det shit”. Jeg brugte det, jeg er et sted i dag. Var det på grund af affirmations eller noget andet? Ved det ikke, men jeg tror det hjalp for mig.

Situational Confidence. - Man kan opbygge selvtillid i særlige situationer, så når man havner i samme situation har man en selvtillid der er udover den man har til hverdag.
Du kender det når du er sammen med dine næreste venner og nærmeste familie. Her føler du dig tryk og tør tale frit fra leveren.
Måske har du nørdet fodbold meget, og udviser stor selvtillid når du er på banen. Måske har du vænnet dig til at være komfortabel i selskab med en masse ukendte mennesker, men føler dig mindre selvsikker når du er i enrum med en fremmed.
Måske har du spillet starcraft (et computerspil) hvor du ved at du pwner de fucking noobs hele tiden – derfor smack talker du og kommer med arrogante asshole kommentarer og... Ahem... Prøver at sige, at samme form for selvtillid du har i disse situationer kan opnås i alle situationer, hvis du bliver ved med at øve dig på den siatuationstype du gerne vil have høj selvtillid i – for eksempel at tale med kvinder.
Med tiden vil du opbygge selvtillid i alle typer sociale situationer, og det vil sprede sig til selvtillid i resten af dit liv (core confidence) – hvis du vel at mærke lægger kræfterne i det.

Man bliver selvsikker i situationer man er god til. Man bliver god til sociale interaktioner ved at være i sociale interaktioner. Man får core confidence ved at vide med sig selv, at man er the shit, hvilket (i min logiske hjerne) kommer igennem masser af situational confidence.


Kontrol over hverdagen. - En tredje ting jeg og min mastergroup har lagt mærke til på det seneste er, at selvtilliden svinger afhængigt af, hvor godt det går i ens øvrige liv. Er dit hjem pænt og rydeligt? Har du læst dine lektier/lavet dine opgaver? Med andre ord – er der noget du har forsømt og har dårlig samvittighed over? Hvis svaret er ja: Få styr på det før du tager ud! Jeg kan ikke understrege nok, hvor meget det betyder for dit velbefindende (og selvværd) at du har styr på din hverdag. Du ved det, kvinderne mærker det, din succés afhænger af det.Så der er ikke noget at gøre. Kom ud og mød de piger!

Ordforklaring:
Fisse – Noget RazorJeff får...

Wif Wuv
SoulPatch
Wired
Seargeant O'Hara
 
Indlæg: 46
Tilmeldt: tirs 24. jan 2012 10:43

Re: Hvordan lærer man at score piger med The Game?

Indlægaf snake » man 26. mar 2012 04:35

Fed guide, fed opsummering. Det sidste punkt burde få lidt mere plads, altså det med velbefindende.
Hellere leve med min højre hånd, end dø uden selvrespekt - undertegnede, 2012
Brugeravatar
snake
Happy Meal
 
Indlæg: 75
Tilmeldt: fre 20. jan 2012 19:09
Geografisk sted: Aarhus

Re: Hvordan lærer man at score piger med The Game?

Indlægaf Que » man 25. jun 2012 20:46

cool en god start :)
Que
Nyklækket
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: man 25. jun 2012 20:37

Re: Hvordan lærer man at score piger med The Game?

Indlægaf Udadvendt » tirs 25. jun 2013 14:47

Super godt skrevet!
Udadvendt
Fætter kanin
 
Indlæg: 20
Tilmeldt: man 24. jun 2013 20:20

Re: Hvordan lærer man at score piger med The Game?

Indlægaf creative_79 » fre 3. jan 2014 00:48

Tak for den meget grundig gennemgang:-)
Guide til det Aarhusianske natteliv. http://www.bariaarhus.dk
creative_79
Nyklækket
 
Indlæg: 4
Tilmeldt: tirs 12. mar 2013 19:47

Re: Hvordan lærer man at score piger med The Game?

Indlægaf Wave » fre 3. jan 2014 10:34

hmm, jeg savner SoulPatch :/
Wave
Voodoo Master
 
Indlæg: 196
Tilmeldt: søn 26. feb 2012 14:09

Re: Hvordan lærer man at score piger med The Game?

Indlægaf PRIMAL » tirs 7. jan 2014 19:31

godt skrevet.. og gode points alle sammen.

@:Kontrol over hverdagen. - En tredje ting jeg og min mastergroup har lagt mærke til på det seneste er, at selvtilliden svinger afhængigt af, hvor godt det går i ens øvrige liv. Er dit hjem pænt og rydeligt? Har du læst dine lektier/lavet dine opgaver? Med andre ord – er der noget du har forsømt og har dårlig samvittighed over? Hvis svaret er ja: Få styr på det før du tager ud! Jeg kan ikke understrege nok, hvor meget det betyder for dit velbefindende (og selvværd) at du har styr på din hverdag. Du ved det, kvinderne mærker det, din succés afhænger af det.

det minder mig rigtigt meget om et foredrag jeg var til med BS.

Han kaldte det livets rygsæk. hvis den hele tiden er fyldt er den tung at bære rundt på, og han var en dårlig uopmærksom soldat. som i sidste ende kunne koste hans og ikke mindst hans kollegaers liv. Han sørgede hele tiden for at holde sin rygsæk så let som muligt. Alt fra at lukke sit vindue til at sørge for alle havde fået skrevet afsked brev/testemente hvis det faldt i krig.
FEAR IS TEMPORARY, REGRET IS FOREVER
Brugeravatar
PRIMAL
Happy Meal
 
Indlæg: 97
Tilmeldt: tirs 1. jan 2013 21:52
Geografisk sted: cph

Re: Hvordan lærer man at score piger med The Game?

Indlægaf Fox » ons 22. okt 2014 22:03

Hvor er SoulPatch?
Hellere en pige i sengen, end 10 på Tinder
Brugeravatar
Fox
Moderator
 
Indlæg: 134
Tilmeldt: tirs 24. jan 2012 17:30
Geografisk sted: Stockholm


Tilbage til Generelt om The Game

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 4 gæster