Attraction switches ON! Check ! Check! Check! TAKEOFF!

Generel teori og diskussion for nybegyndere

Attraction switches ON! Check ! Check! Check! TAKEOFF!

Indlægaf Fætter Stream » tirs 24. jan 2012 16:43

(reddet fra TGO)

ADVARSEL! LANG POST! BRUG AF MM-TERMINOLOGI!


Affødt af en snak med Hr Lærer i går ... monstro nogen kan få noget ud af det.

Mit game kører i snakke-miljøer - steder uden dansegulvs hvor man sidder/står og snakker.

Jeg er ret indirekte i starten -kører en snakke-baseret "løs" MM - blandet med løst og fast fra andre metoder.

Jeg siger langt fra det er det "bedste" - det er en indirekte og måske lidt langsommelig metode. TIL GENGÆLD kan den også bruges ved busstopseder, faktisk alle sociale sammenhænge. Ingen kan se du bager på nogen - tit heller ikke pigen selv før end...

Det jeg gør er i A2 (hvor du gør pigen tiltrukket) er ganske enkelt at føre en normal underholdende samtale - hvor jeg sørger for at trykke på alle de attraction switches jeg husker. Jeg behøver strengt taget ikke "føre" samtalen, er helt OK hvis der er 3-4 der byder ind og kører den rundt.

Så man snakker bare - og når det passer kommer man med en anekdote/one-liner/observation der trykker på en attraction switch. Man kan stort set flette hvad som helst ind anywhere.

Der kan ske self en masse andre ting samtigt (kino, gruppeplots, spas-rutiner, whatever). Jeg kigger her kun på attraction switches som de bliver udtrykt verbalt.

Strukturen er (for fuldstændighedens skyld):

A1 - Åbner og hook
Whatever ("Skål", "Hedder det en eller et hamster?", "Det her er vist det sjoveste sted i baren" - eller bare sætte sig ned.)

Hook: En eller anden sjov kommentar eller historie - det skal bare være nok til at de synes deres aften nok er mere underholdende hvis du hænger ud med dem indtil videre. Hvis en pige sidder og keder sig er det nok du bare er et øre.

Ser tit fyre i byen hooke ved bare at sætte sig hen til nogen og spørge dem om noget dødkedeligt, f.eks. "hvor er i fra i danmark?". Tja, hvis han ser cool ud vil de gerne have han blir alligevel. Kanhænde de synes du ser cool ud?

For mig er hooking ikke et problem - folk er i byen for at snakke de steder jeg kommer. Jeg falder mest bare ind i settets samtale. Har du probs her, søg råd andet steds.

A2 DHV-samtale - hvor du skaber interesse hos pigen for dig.

En attraction switch er "en egenskab der gør pigen bliver tiltrukket af dig". Den enkle tanken bag MM er at de er biologiske, og at når man har vist "nok" gode egenskaber, vil pigen gerne have sex.

Der er i tidens løb lavet en masse "komplette" lister over attraction switches - ting der tænder piger. Her er Mysterys liste f .eks.

o Pre-selection from other women
o Leader of men
o Supporter and protector of those close to you
o Being not-needy
o Being unaffected
o Social intelligence
o Negging her
o Having a strong frame
o Being interesting and fun
o Humor and other emotional stimulation.
o Being socially "in demand" — other people are seeking your attention or validation; (alternately they are paying attention to what you are saying.)
o Connecting conversationally

Vi får aldrig den komplette liste - man kan diskutere i al evighed om "humor" og "social competence" er det samme. Og der er nogen x-faktorer vi ikke kender og aldrig kommer til, så no wonder man ikke kan tiltrække alle. Fuck det, man skal bare finde en liste der virker for en. Og mange af "knapperne" er der meget enig om.

Den liste jeg kører for tiden kommer nedenunder.

Først hvordan jeg trykker på knapperne:

Jeg trykker (ideelt) for DEM ALLE SAMMEN, ved at bygge det ind i en normal samtale. "det tager kun 8 sekunder at trykke på en knap, så hellere gøre det end at lade være." Jeg glemmer som regel halvdelen, men det går helt klart bedre jo flere jeg husker.
Man lirer dem ikke bare af, men fletter dem ind hvor det passer. Det er DHV i sig selv at kunne føre en normal underholdende samtale.
Rækkefølgen er hamrende ligegyldig.
Det er individuelt hvilke du skal bruge. Vi gir et forskelligt indtryk - måske går alle bare ud fra at du har penge, selv om du ikke har. Så skip at snakke om wealth,den er gratis. Måske ligner du, at du ingen ambitioner er, selv om du er fuld af planer om at overtage verdensherredømmet. Så gør meget ud af dine ambitioner.
Piger er forskelllige. Det er der ikke noget at gøre ved. Måske giver hun dig 10 000 attraction-points for et eller andet totalt random... eller hun er bare meget klar. Man har en slags standardmodel man så tilpasser og improviserer ud fra.
Man skal ikke fake DHV-historier - find ting fra dit eget liv der rammer knapperne. Du har levet mange år - der må sq være sket et eller andet du kan bruge. Lav dit liv OM hvis du failer HELT på nogen af dem - det er en god ting i sig selv. Hvis du er dødkedelig, så lav noget spændende. Hvis du er ude af form, så træn. Makes sense? Det tror jeg nok det gør. Enige? Godt så!
Hun skal bare have "nok" til at hun er tiltrukket. Undgå overkill. Sidder hun med dådyrøjne efter 3 knapper skal man tænke isolering(http://danskpickup.dk/viewtopic.php?f=34&t=1068), eskalering - ikke blive ved med at fortælle om sin riverrafting. Ser faktisk mange fyre i byen der blir ved med at snakke og misser toget.
Man smider det ind nemmest og hurtigt. Say du vil trykke lidt ekstra på "health" ved at fortælle du træner boksning 4 gange om ugen. Det er fint bare at nævne det og gå videre - nu ved hun du er i form. Det kan man kan gøre i en hvilken som helst sammenhæng. - "Yeah jeg synes også Paradise Hotel er helt vildt fedt, det ligger bare oven i min boksetræning, og jeg træner 4 gange om ugen, så jeg ser det ikke så tit." Tid: 0,5 sekund. Knap ON! - Måske synes hun så "boksetræning" er et godt emne - så kan du fortælle mere om det. Hvis hun ikke synes det (sandsynligt) går du tilbage til Paradise Hotel - knappen "health" er trykket ind anyways.
Du finder ud af efterhånden hvilke af dine DHver der er gode samtaleemner i sig selv - og hvilke der bare skal nævnes. Mange fyre i byen gør den fejl at pinde en DHV ud i metertykke stopler, og hamre løs på en knap der allerede er tændt - og spild af tid. Typisk ved at kværne løs om deres job, 20 minutter efter hun lissom har regnet ud at du er ingeniør så du tjener nok godt. I stedet kan man trykke på 5 mere.
Mange af dem skal hun bare kunne SE - så fix dit udseende, adfærd, kropssprog i den retning. F.eks. tag en dims på der starter "knappen" - f.eks. har jeg et armbånd der har til en sjov historie, som jeg tilfældigvis har fået af en semiberømt person. Så hvis hun siger "hey hvad er det for et armbånd?" får hun historien. Knapperne "spændende interesser + møder kendte + sjove oplevelser" på ca 23 sekunder. Variation er vigtigt tror jeg det er en god ide du gør det samme - skaf et acessory der har en god historie.
Fordi jeg mener det er vigtigt at trykke på de her knapper SNAKKER JEG MEGET i starten, indtil jeg synes en god del af dem er trykket ind - man mærker på pigen hun bliver mere ivrig for at "beholde" en. Bagefter skifter jeg gear og snakker mindre i A3 (hvor du viser interesse for hende og eskalerer).
Min "knapliste" (fra Magic Bullets)

1: Healthy
Her nævner jeg bare jeg træner - i en hvilken som helst sammenhæng. Hun skal jo helst kunne SE det. Bare lidt Grooming er også key her - dårlig grooming er et tegn på depression og deroute, på at man ikke har energi til at tage sig af sig selv.

2: Socially Skilled (Social Intuition)
Den gør jeg ved at kommentere på noget der sker i rummet "Hehe se derovre, hun er dødtræt af at snakke med ham fyren."- eller ved noget omkring hende. Eller ved et cold read. ("Du ligner en...")

Hvis du ikke kan det endnu (du lærer det hen ad vejen), så kom i tanke på en situation hvor du løste en eller anden social situation, og flet dem ind. "Det er vildt så meget de skændes i Paradise Hotel. folk skændes altid! Vi havde sådan noget bøvl i min læsegruppe fordi to ikke kunne sammen, så jeg endte med at måtte give dem helt forskellige opgaver - nogen gange kan man bare ikke få folk til at enes!"

3: Funny (Humor)
Her er overkill nok mere et problem. Bare vær sjov, få hende til at grine, videre. (Hvem vil knalde en klovn? PERVERTS!) Undgå weird humor, ting du selv synes er mega sjove men andre ikke griner af. Har selv en gakket monthy-python agtig humor. Jeg finder at den ikke virker så godt tidligt i samtalen - de skal kende mig bedre for at de ikke tænker WTF EN WACKO når jeg kommer med udsyrede jokes. Brug ikke selvironi. Det er potentielt skadeligt - så man kan lige så godt lade være.

4: High-status
Jeg mener selv status er relativt, og kommer an på hvordan du interagerer med folk omkring dig. Der er skrevet en masse om det (alfa), det meste skal arbejdes ind i din væremåde, f.eks. at du ikke tager hoops.

Trykker selv 2 gange på knappen med omsorgs-alfa historier, da jeg kan virke lidt egoistisk:

"Protector of loved ones" - kort historie om at du har taget dig af en eller anden person. Det gør vi sku alle sammen på et tidspunkt - en historie om da du fik en fuld fyr væk fra en pige, du passede din syge mor eller whatever. Find noget i din hukommelse. Hvis du aldrig nogen sinde i dit liv har gjort det, så gør det. Igen: En one-liner er nok.

"Being socially "in demand" — other people are seeking your attention or validation; (alternately they are paying attention to what you are saying.)". Syns selv det er nemmest at gøre det ved at have tendens til at drive fra din samtale med target over i samtale med hendes veninder, venner - så hun skal arbejde på at fastholde dig i samtalen.

5: Wealthy
Hvis du har penge: Nævn det i en sammnhæng, videre i samtalen. Jobsnak keder HBere i hjel. KUN snak om job hvis hun selv spørger, og selv der skal man nok lede efter et nyt emne. Ens penge kan flashes på 117 måder der er OK - der er mange naturlige samtaleemner hvor det vil skinne igennem - f.eks. ens lejlighed, sidste ferie, etc.

Jeg selv bruger plan B her: "ambition, motivation" - til "hvad laver du?" går jeg så over til at snakke om diverse ambitiøse fremtidsplaner. Så fortæl om hvorfor du har valgt og brænder for dit job/studie. Du må sku ha en eller anden drøm! Så du bruger bare den.

Her må man godt snakke lidt fyldigt - det gir mening her da man jo brænder for det. Evt afbryd dig selv til sidst "ah jeg kan snakke om det hele aftenen - men jeg vil hellerr høre om ..."

6: Confident
Det viser du med dit kropssprog. Hvis du ikke har selvtillid, er det bedst at arbejde på at få det - ved at lave fede ting man kan lide, og så styr på sit liv, så meget man kan. Ellers er det her dækket af al snakken om at være DOMINANT non-needy og nonreactive osv.

7: Pre-selected
Det her er en killer. Det betyder hun kan se/ved andre kvinder vil knalde dig. Det allerbedste er at få nogen andre HBs tiltrukket. SOCIAL PROOF er noget helt andet, og jeg bruger det ikke rigtigt.

Er det ikke en option (say i er alene på et busstopsted) fletter man ind man har kvinder - med anekdoter om dates, snavninger osv for at være sikker på knappen er inde.

HB "Hvor går du så i byen her?" Sig "Altså jeg går der og der hen når jeg rigtigt vil score - ellers kommer jeg mest der og der her, for hyggen. Men ærgeligt de har fjernet poolbordet."

Anden måde er at få samtalen ind på sex og scoringer, hvor du viser du ved en masse om det. "ja det er sq sjovt, piger vil altid virke så udkyldige, men de elsker man klasker dem i røven" *klask hende*

8: Challenging
Du er jo høj værdi og der er mange kvinder der vil have dig - så hun skal have lov til at arbejde for at få din opmærksomhed, samt have indtryk af at du er helt OK med hvis hun går. Jeg kan ikke lide negs - jeg driller i stedet for.

Jeg bruger også meget hele tiden "miste" interesser for hende her - say begynde at snakke med hendes sidemand, eller en random person der står tæt på. En DHV virker lige fint om du fortæller den direkte til hende eller hendes sidemand - bare hun hører den.

Ex: HB "Hvad så. Hvad laver du så?"
(til hende) "Jeg er falckcredder...
(til sidemand) "...og det kan være spændende fordi ... blablabla."

9. "Being interesting and fun"
Kvinder kan lide variation, spænding, nye indtryk. Så snak om nogen af de mest eksotiske ting du har lavet. Brug billeder. Må gerne være en kødfuld historie. Her skal man nok have lidt på lager - det skal helst være noget pigen ikke har prøvet før. Thailand er ikke SPÆNDENDE for hende hvis hun har været der allerede, så er vi over i at udveksle kendte hygge-historier.

Hvis du ikke er kedelig, så hold op med at være det. Ens liv er bare mere nice hvis det er sjovt. Lav nogen skægge ting og fortæl om dem. (Hvis man går meget ud og gamer vil man som regel opleve skægge butyrsepisoderm så man kan bruge dem.)

10 God sex
Antyder lige flygtigt jeg langt fra er en newbie i sengen. "Hehe jeg tror kvinder nyder sex meget mere end mænd, det ligner det i hvert fald." Emneskift.

11. Følsom
Noget vi ikke gær så meget ud af - tror det er vigtigt for kvinder en fyr kan forstå følelser osv. Sender måske kærestevibes, så det må man selv finde ud af? Men følsomhed ER en vigtig social kompetence. Ex "Pu ha, det må have været hårdt for dig det der med in ex. Heldigvis er du da kommet ud nogenlunde uden skrammer og sidder glad og tilfreds herinde nu". 3 sekunder.

A3
Efter jeg har fyret alle attraction switches af skulle pige gerne være interesseret - ellers går jeg ud fra hun aldrig bliver det og jeg smutter. Det er en nice fornemmelse at køre sådan systematisk - du har fyret den af, gjort hvad du kunne.

Er hun interesseret går man over til kvalificering osv. Jeg selv blir 60-agtig, bytter komplimenter med hende, holder pauser indtil hun selv genoptager samtalen, øjenkontakt og tension, lader hende snakke - hun arbejder her forhåbentligt hårdt for at holde samtalen kørende. Eskalerer ved første givne lejlighed.

Slutbemærkning:
Det bedste er at VÆRE de der ting - så kommer det af sig selv. Jo mere du kommer i den retning, jo nemmere blir det, og man oplever mere og mere at piger blir tiltrukket uden man har været bevidt om at have gjort noget for det.
When a brod's down between your legs sucking your dick, you don't give a FUCK about what her face looks like. - David X
Brugeravatar
Fætter Stream
Troldmanden i tårnet
 
Indlæg: 1385
Tilmeldt: ons 18. jan 2012 11:37

Re: Attraction switches ON! Check ! Check! Check! TAKEOFF!

Indlægaf AustinPowers » tirs 24. jan 2012 19:59

Stream skrev:(reddet fra TGO)
Brug ikke selvironi. Det er potentielt skadeligt - så man kan lige så godt lade være.


Nu er jeg ikke 100% sikker på, hvem der er målgruppen her, men det lyder jo som om, at det er Paradise-segmentet. Jeg har aldrig mødt en kvinde, der ikke mente, at selvironi var en rigtig godt egenskab.

Det beviser, at man kender sig selv rigtigt godt, har masser af selvtillid og ikke er selvfed.
AustinPowers
Gummi Tarzan
 
Indlæg: 5
Tilmeldt: tors 19. jan 2012 12:23

Re: Attraction switches ON! Check ! Check! Check! TAKEOFF!

Indlægaf Fsharp » ons 25. jan 2012 12:58

AustinPowers skrev:
Stream skrev:(reddet fra TGO)
Brug ikke selvironi. Det er potentielt skadeligt - så man kan lige så godt lade være.


Nu er jeg ikke 100% sikker på, hvem der er målgruppen her, men det lyder jo som om, at det er Paradise-segmentet. Jeg har aldrig mødt en kvinde, der ikke mente, at selvironi var en rigtig godt egenskab.

Det beviser, at man kender sig selv rigtigt godt, har masser af selvtillid og ikke er selvfed.


Jeg vil lægge mig midt imellem de to. Jeg synes tit jeg er blevet misforstået hvis jeg som noget af det første har brugt tyk selvironi. Der går ofte lige et par minutter hvor man sporer sig 100% ind på en persons kropssprog og væremåde. Hvis man så allerede fra start serverer selvironi kan det være svært for target at vide 100% hvad man mener. Mener dog at man godt kan bruge selvirone længere inde i samtalen. Afhænger selvfølgelig også af hvordan man serverer selvironien.

Blot min personlige erfaring.
Brugeravatar
Fsharp
T1000
 
Indlæg: 1271
Tilmeldt: fre 20. jan 2012 00:09
Geografisk sted: Kbh

Re: Attraction switches ON! Check ! Check! Check! TAKEOFF!

Indlægaf AustinPowers » ons 25. jan 2012 15:17

Klart at du ikke lægger ud med at være selvironisk. Og som du siger, så handler det også meget om, hvordan man serverer den. Masser af smil og glimt i øjet, så går man ikke helt galt i byen. Hvis det vel at mærke er voksne kvinder, vi har med at gøre ;o)
AustinPowers
Gummi Tarzan
 
Indlæg: 5
Tilmeldt: tors 19. jan 2012 12:23


Tilbage til Generelt om The Game

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster