Nybegynder

Generel teori og diskussion for nybegyndere

Nybegynder

Indlægaf Scoop » fre 1. sep 2017 20:32

Endnu en nybegynder vil i gang! Jeg begyndte på Pick-up for et par måneder siden pga. jeg havde fået følelser for en pige. Jeg fik lært en masse, men føler i høj grad at det jeg har lært for det meste kun virke på piger med præcis den her piges blueprint. Jeg skal til at game flere forskellige piger. Tingene eskalerede senere hen sig ret negativt, og vi snakker ikke sammen længere desværre. Det er første gang jeg sådan rigtigt har haft følelser for en pige, så kæmper en hård kamp om at komme videre, men det er dog ret svært for mig for at være ærlig.

Mit fokus har altid været på RSD og jeg har fornyeligt skaffet både RSD Max's the natural og Juliens PIMP program. Jeg kan læse mig fremtil at i måske selv synes at det er spild af penge, men har hørt om mange som svømmer i for meget materiale, hvilket gør at jeg stort set udelukkende vil gøre brug af disse programmer og ikke andet.

Jeg har dog hurtigt et par spørgsmål.. De seneste år har jeg været utrolig dårlig til at lave førstehåndsindtryk. Ligefra min første dag i gymnasiet til første dag på uni har det været ekstremt svært for mig at lave venner osv fra dag 1. Efterhånden kommer de selvfølgelig og har da også en ret stor social circle lige nu, men jeg vil gerne være bedre til at lave gode førstehåndsindtryk, har i nogen gode råd omkring det?

Desuden skal jeg som fuldstændig newbie til at lave mine første approaches. I forhold til hvordan jeg hurtigst muligt får mistet min AA og lært game hurtigst muligt, hvor mange gange om dagen skal jeg så game?
Scoop
Bølle Bob
 
Indlæg: 14
Tilmeldt: fre 1. sep 2017 20:20

Re: Nybegynder

Indlægaf Desire » fre 1. sep 2017 21:16

Alt lærdom følger samme formel: viewtopic.php?f=21&t=3846&p=32267#p32267
Vælg relevant læsning fra den store scoreguide herinde.

Vejen til at blive bedre til førstehåndsindtryk er... at give en masse af dem, reflekterer over godt/dårligt, lær af det og brug det så. Af litteratur kan du måske læse 'How To Make Anyone Like You in 90 Seconds or Less'

Hvis du er ude mere end 1 gang om ugen er du home safe. 3 gange i fitness om ugen giver også større fremgang end 1 right.. ? Det er ikke rocket science. Det handler bare om at tage action. And be smart, don't be a retard. Du kan gå ud 10 gange om ugen, men hvis ikke du lærer og udvikler dig, kunne du ligeså godt gå ud én gang. Refleksionen og udviklingen er lige så vigtig. En smart ting er ikke kun at 'game' når du enten er ude og nightgame eller daygame, men indse at du kan øve dig i en masse sammenhæng. På jobbet, i netto, på tinder, i byen, på strøget, på studiet osv.

good luck
"You miss 100% of the shots you don't take" - Wayne Gretzky
Brugeravatar
Desire
T1000
 
Indlæg: 1953
Tilmeldt: fre 21. nov 2014 23:12
Geografisk sted: København


Tilbage til Generelt om The Game

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 3 gæster