Nightgame - scoresteder i København

Generel teori og diskussion for nybegyndere

Nightgame - scoresteder i København

Indlægaf Ross » lør 19. jan 2013 14:11

Her er en liste over steder at gå i byen i København - har du et sted at tilføje så skriv et indlæg efter følgende formel:

Stedets navn (Adressen): En beskrivelse omkring hvad man kan forvente, gerne med fokus på det der gør stedet fedt/mindre fedt for gamere.

Nørrebro.
Pub N' Roll (Jagtvej 135) - stedet er sjovest fredag eller lørdag og er ved at udvikle sig til et samlingspunkt for 3 kollegier, så der er næsten altid garanteret unge mennesker.
Tagenborg Bodega (Jagtvej 147) - Er små småt ved at dø ud som et sted unge fester, men pigerne man møder her er ganske villige til at venue change (og som regel også ret fulde).
Stefanshus (Stefansgade 22) - Lidt af en klassisker, pool, billige øl og god stemning - men fuldstændig proppet i weekenderne.
Cafe Rundelen (Nørrebro Runddel) - Ikke ligefrem et god sted, men de lukker aldrig og der er masser af spisesteder i området. Folk her er der for at drikke og snakke med andre - kvaliteten er bare tvivlsom.
Alle bodeager fra Mimersgade til det mytologiske kvarter - Ægirs/Viking osv osv, fantastiske steder at møde typiske 20-somethings.
Temple Bar (Nørrebrogade 48) - også en Nørrebro klassisker. Her er folk altid friske på sjov og ballade og det er et favorit sted både at starte og slutte. Klientellet er divers.
Mexibar (ELMEGADE 27/Skt Hans Torv) - her er masser af single piger (de serverer Daiquiris) og det er et yndet sted for en pigeflok fra Nørrebro at starte aftenen.
Cafe Funke (Blegdamsvej 2//Skt Hans Torv) - Lidt et slum sted, men på den gode måde - det kan være proppet den ene lørdag og fuldstændig forladt den anden - men generelt har man en sjov aften derinde. De er også en af de få steder der kan være proppet på en hverdag.
Karusselen (Ægirsgade 10) - Nemt sted at møde mange, har mødt flere gamere her, så måske er stedet lidt befærdet.
Louises (Nørrebrogade 5) - Her ender du vist du skal drikke sorgerne væk.. Det er slum stedet og det er ikke unormalt at finde cokerester på bordene og skudhuller i væggene.
Kassen (Nørrebrogade 18) - Cocktailbar, alle står op > nemt at åbne, lære piger i start 20erne
Oak Room (Birkegade 10) - Cocktailbar, lære piger ca midt 20erne til start 30erne, også et godt sted at åbne. Drinks lidt dyre.
Gefärlich (Fælledvej 7) - Dansested, så godt til dem der mestrer deres dancefloor game. Tæt på Funke, så man kan hoppe frem og tilbage og kigge efter sets. Piger start tyverne til slut tyverne, mest studerende.
Funke (Blegdamsvej 2) - Bordfodbold, lang bar, dansegulv. Funke er et sjovt sted at være, stemningen er åben, socialt, tilrøget og divers. Det er en klassiker for de fleste fra Nørrebro. Også en af de få

Vesterbro.
Mexico Bar (Dybbølsgade 49) - altid et godt sted at starte, billige øl og Billiard. Her møder du en masse Hipsters, men flinke mennesker.
Cafe Blomsten (Istedgade 109) - Møg populær i weekenderne og der er med garanti unge villige mænd og kvinder. Hverdage er den proppet med stamkunder, men det kan til gengæld give en sjov aften,
Budda Bar (Vesterbrogade 47) - Budda Bar er den forkrøblede halvfætter til Barbar Bar og de andre hippe steder på Vesterbro Torv, der er 2% chance for en god aften - men den bliver til gengæld også den vildeste du nogensinde har haft.
Barbar Bar (Vesterbrogade 51) - Smukke mennesker, men det er vist også det efterhånden - charmen er lidt røget af stedet.
Riesen Bar (Oehlenschlægersgade 36) - lukker sent, 5-6 stykker (?). Lille tætpakket bar hvor man kan ryge, scorested. Alt muligt blandet, men det er ikke trashy.
Guldhornene (Vestergade 20) - København K: Konceptet er en bar med masser af forskellige temaer. På trods af at det er en bar/cafe, er der virkelig meget plads. Der plejer at være stor variation af folk som kommer der, men oftest er det unge i weekenderne. Der er rigtig god mulighed for at snakke med folk ( de plejer at være meget åbne), danse og drikke. Faktisk et rigtig godt over-all sted at tage ud, hvis man ikke lige har nogen plan. Scorechancerne er store da man helt sikkert vil finde noget for enhver smag, og det har ikke noget snoobet over sig.

Kødbyen (indgang ved Halmtorvet). Her ligger:
Mesteren & Lærlingen
Karrierebar
KB18
Bakken
Jolene

Alle steder er alderen meget blandet. Fra start 20'er til folk i 30'erne. Dog flest i 20'erne. Kødbyen er især et godt sted at game om sommeren da der står mange piger i området mellem de forskellige barer, som man nemt kan åbne.

Østerbro.
Pixie Bar (Willemoesgade 30) - folk 22+, gennemsnit omkring 25, DJ, lille men godt udvalg af øl og cocktails, lidt dyrt.

Frederiksberg.
Guldfasanen (Nordre Fasanvej 1) - Gyldne Damer med Sidevogn og bodega jargon. Et godt sted med masser af charme - har dog aldrig haft meget held med damerne derinde.

Indre By.
ISOLA (Israels Plads) - Torsdag aften kan man få ½l guldøl for 25. I weekender er der ok gang i den, men i min erfaring mest 25+ med kæreste.
LA BAR (Gammel Mønt 17) - Klamt, beskidt, men møg billig.. Tequila shots til en 10'er, billige poptøser og folk der lige er flyttet til byen - det er nemt at score, men giver en dårlig smag i munden.
Wall Street Pub (Gothersgade 2) - Kender ikke så stedet så godt, men havde en god aften dag jeg overtog jukeboxen og satte 90'er musik på - pigerne var ret reserverede, men friske da de blev åbnet.
Mini Bar (Gothersgade 35) - Nostalgi bar, spiller kun 90'er musik. Folkene er generelt 22+ og kan huske halvfemserne. Det kan være sjovt, men det er ret dyrt.
Francis Pony (Klosterstræde 23) - Kan være svært at komme til, men de mange mennesker giver mange muligheder. F.eks. åben onsdag aften med billige drinks og ofte med en 10ish kvinder der vil møde folk.
Kant Bar (Højbro Plads 3) - dobbelt op på cocktails indtil kl 24 om fredagen (tiltrækker piger). En aflang bar med meget traffik - ret perfekt til gaming da du hele tiden har sets du kan hoppe ind i eller folk der går forbi.[/quote]
Kostbar (Gothersgade 33) - En lille men hyggelig bar. Plejer stort set altid at være lige fordeling af mænd og kvinder. Hvis man kan nå at få sin aften etableret derinde i god tid, og få slået sig ned et sted, så er chancerne for at score ret store. Ellers bliver der ret hurtigt crowded, og svært at holde ud.
Cucaracha - (Gothersgade 41) - Faktisk ganske pænt sted, og dørmændene sørger for det meste for at der ikke bliver alt for mange steder til det relativt lille sted. Masser af forskellig musik, og altid plads til at danse ind imellem bordene og ståstederne. Der er en lille terasse udenfor hvor der er mulighed for at få en samtale stablet på benene. Ret gode chancer for at score så længe der ikke er alt for mange drenge.
Sukkerbageren - (Købmagergade 26e) - Har kun været her en enkel gang. Et stort sted med masser af unge mennesker. Det tiltrækker efter sigende rigtig mange gymnasieelever. Den ene gang jeg var der, var der virkelig gang i den. Den frie bar plejer at resultere i en masse unge mennesker der hurtigt får vendt tingene til det sjove.
Basement (Store Regnegade 26b) - Lige ved Gothersgade og sjovt nok nede i kælderen. Det er indre by's svar på Nørrebro stemnnig. Bordfodbold, tags på væggene og et mere 'sid og snak' orienteret layout. Godt sted at starte da folk er klar på at tale med nye mennesker og priserne er til at holde ud.
Det Elektriske Hjørne (Store Regnegade 12) - Semi fancy, her finder du piger og fyre der gerne vil lade som om de er jetset, men ikke helt har pengene til det. I hvert fald i de tidlige timer før studerende begynder at komme ind. De kan være snobbet, men hvis man nu er til kønne snobbede piger - ja, så er der noget at hente her.
High Voltage (Gothersgade 8H) - Arvefølgeren til The Rock og Sin City og Københavns, i skrivende stund, nyeste Rock Bar.. Kom her hvis du er til piger med masser af mascara og metal.
Moose (Gammel Mønt) - En af de mest afslappede barer i indre by. Der er masser af siddepladser og masser af muligheder for at skifte sets. Folk kommer derind for at være sociale med andre.
Floss (Larsbjørnsstræde) - Meget chiller og primært et sted for pool og bordfodbolds entusiasterne. De kan ofte finde turister her som har forvildet sig ud i KBHs natteliv.

Amager
Hatten (Grønjordsvej 15) - Det er grønjordskollegiets bar, så her er næsten kun unge fra 18-28, har aldrig scoret der - men tror det er nemt faktisk. Hold øje med deres arrangementer hvis du vil jage her.
Jaguar (Holmbladsgade 12) - Kan være et ok Cougar sted. Har et par gange oplevet en kvindeflokke i 40'erne som var her og genoplive gamle dage (og score ungt kød). Ellers et rolig sted med stamkunder og unge.
Senest rettet af Ross lør 19. jan 2013 20:21, rettet i alt 3 gange.
Regret is the mindkiller.
Brugeravatar
Ross
Angel of the Sun
 
Indlæg: 974
Tilmeldt: tirs 1. jan 2013 13:08
Geografisk sted: København

Re: Hvor går man hen?

Indlægaf Fsharp » lør 19. jan 2013 18:52

Østerbro: Pixie - folk 22+, gennemsnit omkring 25, DJ, lille men godt udvalg af øl og cocktails, lidt dyrt.
Brugeravatar
Fsharp
T1000
 
Indlæg: 1271
Tilmeldt: fre 20. jan 2012 00:09
Geografisk sted: Kbh

Re: Hvor går man hen?

Indlægaf Fætter Stream » lør 19. jan 2013 19:36

Fed ide, stickied!

(Ved ikke om du kan edite den selv - ellers bare paste det hele sammen og post det igen i den her tråd. Så kan du reposte den "fulde" guide når den begynder at se færdig ud og den her tråd ka ryge i Lorteland)


Nørrebro

Kassen - Nørrebrogade 18. Cocktailbar, alle står op > nemt at åbne, lære piger i start 20erne

Oak Room - Birkegade 10. Cocktailbar, lære piger ca midt 20erne til start 30erne, også et godt sted at åbne. Drinks lidt dyre.

Gefärlich - Fælledvej 7. Dansested, så godt til dem der mestrer deres dancefloor game. Tæt på Funke, så man kan hoppe frem og tilbage og kigge efter sets. Piger start tyverne til slut tyverne, mest studerende.

City

Wall Street Pub - mener de har særligt billige drinks om mandagen (eller er det tirsdagen?) og det er crowded den dag - så det er et af de bedste steder at gå i byen en hverdag

Vesterbro

Riesen Bar - Oehlenschlægersgade 36 - lukker sent, 5-6 stykker (?). Lille tætpakket bar hvor man kan ryge, scorested. Alt muligt blandet, men det er ikke trashy.
When a brod's down between your legs sucking your dick, you don't give a FUCK about what her face looks like. - David X
Brugeravatar
Fætter Stream
Troldmanden i tårnet
 
Indlæg: 1385
Tilmeldt: ons 18. jan 2012 11:37

Re: Hvor går man hen?

Indlægaf Ross » lør 19. jan 2013 20:22

Indtil videre kan jeg godt blive ved med at redigere.. Men ja, ellers kan en admin jo bare rette hvis det er.
Regret is the mindkiller.
Brugeravatar
Ross
Angel of the Sun
 
Indlæg: 974
Tilmeldt: tirs 1. jan 2013 13:08
Geografisk sted: København

Re: Hvor går man hen?

Indlægaf Fætter Stream » søn 20. jan 2013 04:39

Sweet. Mente vi havde sat det sådan at man ikke kunne edite posts, men hvis man ka så ka man!

Er uenig mht Temple Bar på Nørrebro - synes ikke det egner sig til game, det har dårlig logistik. Det er pga. at på underetagen sidder folk meget lukket og statisk i de der lænestolsgrupper - det er som at bryde ind i folks dagligstue at åbne der. Ovenpå er det ikke helt så slemt, men det er også skidt. Har ikke set meget mere end et eller to sets derinde. Sidst men ikke mindst, så er det mest et sted man går hen når man vil hygge med vennerne uden at tale med en masse nye. Er til gengæld udmærket til dates.
When a brod's down between your legs sucking your dick, you don't give a FUCK about what her face looks like. - David X
Brugeravatar
Fætter Stream
Troldmanden i tårnet
 
Indlæg: 1385
Tilmeldt: ons 18. jan 2012 11:37

Re: Nightgame - steder i København

Indlægaf VaVaVoom » man 21. jan 2013 09:06

Ludvigsen, Vesterbro. Blandet landhandel, snakkesagelige mennesker.

Ideal Bar, Vesterbro. Unge chicke studerende, lækre, lille dansegulv.
VaVaVoom
Fætter kanin
 
Indlæg: 22
Tilmeldt: lør 17. nov 2012 13:12

Re: Nightgame - steder i København

Indlægaf Fsharp » man 21. jan 2013 11:34

Nå ja, glemte en klassiker: Guldregn (Oehlenschlægersgade 1 - København V) - billige øl, rigtigt Vesterbro-værtshus, blandet landhandel af mennesker, men mest typerne som tiltrækkes af de billige øl, muilghed for politirazzia.
Brugeravatar
Fsharp
T1000
 
Indlæg: 1271
Tilmeldt: fre 20. jan 2012 00:09
Geografisk sted: Kbh

Re: Nightgame - steder i København

Indlægaf Ross » man 21. jan 2013 13:32

Jeg kan ikke edit den længere - så nu er den i hænderne på Admins/Moderaterne.. Men dump da ikke tråden i sidste ende, det er jo sjovt at se hvem der anbefaler hvad :)

Vil også lige tilføje at jeg glemte Amager!!

Amager
Hatten (Grønjordsvej 15) - Det er grønjordskollegiets bar, så her er næsten kun unge fra 18-28, har aldrig scoret der - men tror det er nemt faktisk. Hold øje med deres arrangementer hvis du vil jage her.
Jaguar (Holmbladsgade 12) - Kan være et ok Cougar sted. Har et par gange oplevet en kvindeflokke i 40'erne som var her og genoplive gamle dage (og score ungt kød). Ellers et rolig sted med stamkunder og unge.
Regret is the mindkiller.
Brugeravatar
Ross
Angel of the Sun
 
Indlæg: 974
Tilmeldt: tirs 1. jan 2013 13:08
Geografisk sted: København

Re: Nightgame - steder i København

Indlægaf Ross » søn 3. feb 2013 03:35

Indre by ekstra
Francis Pony (Klosterstræde 23) - Kan være svært at komme til, men de mange mennesker giver mange muligheder.
Kant Bar (Højbro Plads 3) - dobbelt op på cocktails indtil kl 24 om fredagen (tiltrækker piger). En aflang bar med meget traffik - ret perfekt til gaming da du hele tiden har sets du kan hoppe ind i eller folk der går forbi.
Regret is the mindkiller.
Brugeravatar
Ross
Angel of the Sun
 
Indlæg: 974
Tilmeldt: tirs 1. jan 2013 13:08
Geografisk sted: København

Re: Nightgame - steder i København

Indlægaf Hansi » søn 7. apr 2013 20:10

Rigtig fed tråd du har gang i her Ross :)

Vil gerne tilføje lidt.

Kostbar - Gothersgade - København K: En lille men hyggelig bar. Plejer stort set altid at være lige fordeling af mænd og kvinder. Hvis man kan nå at få sin aften etableret derinde i god tid, og få slået sig ned et sted, så er chancerne for at score ret store. Ellers bliver der ret hurtigt crowded, og svært at holde ud.

Cucaracha - Gothersgade - København K: Faktisk ganske pænt sted, og dørmændene sørger for det meste for at der ikke bliver alt for mange steder til det relativt lille sted. Masser af forskellig musik, og altid plads til at danse ind imellem bordene og ståstederne. Der er en lille terasse udenfor hvor der er mulighed for at få en samtale stablet på benene. Ret gode chancer for at score så længe der ikke er alt for mange drenge.

Sukkerbageren - Købmagergade - København K: Har kun været her en enkel gang. Et stort sted med masser af unge mennesker. Det tiltrækker efter sigende rigtig mange gymnasieelever. Den ene gang jeg var der, var der virkelig gang i den. Den frie bar plejer at resultere i en masse unge mennesker der hurtigt får vendt tingene til det sjove.

Guldhorenen - Vestergade - København K: Konceptet er en bar med masser af forskellige temaer. På trods af at det er en bar/cafe, er der virkelig meget plads. Der plejer at være stor variation af folk som kommer der, men oftest er det unge i weekenderne. Der er rigtig god mulighed for at snakke med folk ( de plejer at være meget åbne), danse og drikke. Faktisk et rigtig godt over-all sted at tage ud, hvis man ikke lige har nogen plan. Scorechancerne er store da man helt sikkert vil finde noget for enhver smag, og det har ikke noget snoobet over sig.
Hansi
Bølle Bob
 
Indlæg: 14
Tilmeldt: fre 24. feb 2012 02:43

Næste

Tilbage til Generelt om The Game

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Bing [Bot], Google [Bot] og 5 gæster