komplet forholdsforvirring

Kærester, fuckbuddies, haremmer, åbne forhold.

komplet forholdsforvirring

Indlægaf Jakel » søn 5. feb 2017 21:35

Jeg har et udefineret forhold med en hb10 fra Litauen. Hun bor og studerer i Danmark og er hands down den smukkeste pige, jeg nogensinde har været sammen med, og jeg er hamrende usikker på, hvad hun føler omkring mig, og hvad jeg skal gøre, for jeg er meget interesseret i LTR med hende, men jeg føler, at jeg giver og giver og får meget lidt igen.


baggrund

Jeg mødte hende over en dating app før sommeren. hun gav mig et superlike, og vi skrev lidt og kom på en date. første date gik ikke fantastisk, og endte med et akavet kys i hendes dør. herefter skrev hun, at hun var fundet sammen med sin danske ekskæreste igen.
Men jeg ville ikke give op så let, så jeg skrev til hende igen. var sjov, og ‘sexet’, og hun tog godt imod det, og jeg fik hende med på endnu en date, der gik fantastisk og endte med passionerede kys. men ikke sex. Det med kæresten var en løgn.

så tog hun til Litauen hen over sommeren, og vi fik aftalt at vi ville skrive sammen hver søndag. Det gjorde vi, men det døde lidt ud hen mod slutningen af sommeren. Hun kom hjem igen og nu var hun fundet sammen med ekskæresten igen. Jeg tænkte bullshit, fik hende med på en date, og vi endte i min seng. Jeg fandt ud af, at der førte en pornostjernes krop til det slaviske modelansigt, og jeg blev endnu mere hooked.
Nu begyndte vi at ses ca. en gang om ugen, og efter to uger slog hun op med sin kæreste. Vi skriver sammen hver dag over facebook messenger, da hun ikke har dansk telefonnummer. Vi skriver meget mere, end jeg er vant til at skrive. Jeg er 29, hun er 20, og jeg kan godt mærke aldersforskellen. Jeg lærer 9gag at kende, fordi jeg føler mig presset til hele tiden at have noget sjovt/interessant at vise hende og fortælle hende.
lettere anstrængende, men hun er så smuk, intelligent og sjov, at jeg synes hun er værd at arbejde hårdt for.

Men vi ses ikke så ofte, som jeg gerne vil ses. en gang i ugen, en gang hver halvanden uge. Jeg bliver mere og mere betaget af hende. Sikkert fordi jeg ikke føler, at hun giver så meget, som jeg giver. Det er altid mig, der spørger, om hun har lyst til at ses. I sengen er det altid mig, der lægger op til sex. Men på samme tid så viser hun interesse idet, at hun virkelig vil skrive hele tiden, og hvis der går en dag uden, at jeg har skrevet til hende, bliver hun lidt fornærmet.

Så i December måned, ligger vi og skriver sammen - hun er tilbage i Litauen i julen - og jeg vil gerne være mere, end vi er. Jeg vil gerne se hende mere end vi ses, og jeg vil gerne at hun viser, at hun vil ses mere også, og det fortæller jeg hende.
Hun er kølig, og siger at hun troede bare, vi var fuck buddies, det ord kom jeg til at bruge i starten. hun kommer ind på, at hun gerne vil have muligheden for at gå ud med andre. Jeg siger, at det er jeg ikke nede med, og at hvis hun gjorde det, ville jeg nok slutte hvad end, det var, vi havde.
hun siger hvorfor?
jeg siger, fordi jeg kun ser tre grunde til, at man går ud med andre: for at få sex, for at få et forhold, eller for at scoute muligheden for en af de to. Og jeg vil ikke bare være noget, hun har på standby, indtil hun finder noget bedre.
Hun siger, at hun gør det mest af alt for adrenalinen.
Så siger hun, at hun var ude med en for tre uger siden og spørger drillende, om jeg vil slutte det nu så?
Jeg spørger om hun kneppede ham.
Hun siger nej, lidt surt.
jeg siger, jeg så vil jeg ikke slutte det, men jeg er glad for at vide, hvor landet ligger.
Hun siger, hvad betyder det?
Jeg siger, at jeg har ikke været på dates, siden vi startede med at ses, fordi jeg vidste ikke hvordan, hun ville have det med det, og jeg havde ikke behov for det, mens jeg sås med hende. Men det er dejligt at vide, at jeg har muligheden.
Hun siger jamen nu har du fortalt, hvorfor du går på dates.
Jeg siger, at jeg kan da prøve at gøre det for adrenalinen. adrenalinen er fed.
Hun siger ja okay.
ti minutter efter siger hun noget vildt surt, som jeg ikke helt kan huske.
Og jeg spørger, om det er tanken om at jeg dater, der går hende på.
Hun siger, ja det er det nok.
jeg siger, jamen jeg vil sku ikke bare blive hjemme som en loyal hundehvalp, mens hun er ude og få adrenalinsus med andre fyre. Og jeg tror ikke, hun vil respektere mig, hvis jeg gør, og endnu vigtigere; jeg vil ikke kunne respektere mig selv.
Hun siger modstræbende ja ok.

Det utrolige er, at efter denne samtale bliver hun meget mere kærlig i vores beskeder, begynder endda at sende smileys med kysmund og hjerter, når vi siger godnat og sådan noget; bedyrer at hun glæder sig til at komme hjem til mig.
Da hun kommer hjem, ser vi hinanden meget oftere, snakker i sengen indtil langt ud på natten og bliver i sengen til langt opad eftermiddagen. Vores forhold har antaget en mere kæresteagtig karakter.


Nu

selvom vi er blevet meget tættere nu, føler jeg stadig, at jeg giver uden at få alt for meget igen. Det er stadigvæk altid mig, der foreslår om vi skal lave noget. Jeg fortæller hende ofte, hvor smuk hun er og hvor meget jeg kan lide hende, og hun tager glad imod det, men giver meget lidt igen. Det gør mig usikker, og det får mig til at obsesse. Ex. fortalte hun mig casually en morgen om, hvordan en lærer, hun har er smask-lækker. Til at starte med joker jeg lidt om det, men ender med at påpege, at det faktisk er lidt uhøfligt. At den aldrig ville være okay den anden vej. Jeg kommer til at virke jaloux, og det er det sidste jeg vil, for der er ikke noget så usexet i en piges øjne som usikkerhed. Men det er vildt svært, fordi ALLE fyre i hendes omgangskreds lægger an på hende, og jeg er ikke vant til at være sammen med en pige, der er så eftertragtet. specielt når hun selv fortæller mig, at den og den er mega lækker. Jeg tror, hun gør det bevidst for at prøve mig af.

Hun har dog fortalt mig lidt om, hvad der foregår i hendes hovede. Hun har fortalt mig, at det er MEGET få fyre, hun er interesseret i at være sammen med. hun har kun været haft sex med 4 inklusiv mig. Hun har fortalt mig, at hun kan lide mig (hvilket er stort) fordi jeg er intelligent og sjov. Jeg ved, at hun synes aldersforskellen mellem os er for stor, selvom hun ikke kan begrunde det, når jeg spørger. Jeg ved også fra en samtale efter en del øl, at hendes primære forbehold for at starte et rigtigt forhold op, er at hendes sidste kæreste var en utro introvert dansk idiot, og nu går hun ud fra, at alle danske fyre mere eller mindre er som ham. Derudover er hun bange for at skulle møde min familie fordi, hun tror, at de ligesom exens famile har fordomme om folk fra Østeuropa. Jeg fortalte, at jeg var ved at blive lidt forelsket i hende, og hun strålede over det - men sagde ikke noget tilbage - og vi havde fantastisk sex.
Derefter har jeg ikke bragt forhold på banen igen, selvom det har føltes tættere på end nogensinde før.
Hun har inviteret mig ud sammen med hendes to nærmeste venner, og det gik virkeligt godt. Hun sagde, at de kunne lide mig, og jeg kunne se i hendes øjne, at hun var virkelig glad for det.


Mit dilemma

Jeg føler, at jeg har begået en seriøs fejl her for et par dage siden (i kølvandet på et skænderi, hvor hun luftede, at hun måske ikke at pigen for mig) da jeg fortalte hende i en besked, at jeg var ved at blive forelsket i hende. Det virkede godt, da vi var lidt fulde, så hvorfor skulle det ikke virke nu?
Hun svarede, ved at spørge, hvordan hun skulle forholde sig til den information, og at jeg nu forventede noget specifikt fra hende.
Jeg sagde, at hun bare skulle tage som en forsikring om, at jeg ikke kun så hende som et sexobjekt - hvilket var hvad skænderiet handlede om - og at jeg virkelig var seriøs med hende, og selvom hun mener, at jeg er en fuckboi - jeg hader det ord! - så er det på ingen måde, hvad jeg vil være med hende. og så besluttede vi at sove på den.

Vi har ikke bragt det op siden, og jeg ved ærligt talt ikke, hvad jeg skal gøre med det.

Er det fuldstændigt håbløst, det jeg har gang i?
skal jeg bare droppe det? Nu har jeg brugt så meget tid og energi på at gøre kur til hende, at jeg er meget imod den ide, og det føles jo trods alt som om, det går fremad, selvom det går laaaaaaaangsomt.
Hun sender mig meget blandede signaler.

Jeg er frustreret og komplet i vildrede.
derfor har jeg oprettet profil herinde for at spørge eksperterne.

Hvad skal/kan jeg gøre?
Jakel
Nyklækket
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: søn 5. feb 2017 19:31

Re: komplet forholdsforvirring

Indlægaf Happytalk » man 6. feb 2017 14:45

Girl got issues.

Nu skal jeg brække det ned simpelt for dig:

1. Du skal internt have et "code of conduct". Altså internt inde i dig, du skal beslutte dig for hvad "som mand, hvilke rammer vil jeg finde mig -uanset hvilket forhold jeg er i !". Du skal sætte rammen "Hvis du går ud og flirter, altså kysser eller har sex med andre, så er vores forhold slut.".
2. Pigen har brug for TRYGHED og FASTE RAMMER. Se det fra hendes side psygologisk: Hun har lige brændt nallerne mega meget på fyren før... hun tester dig mega meget, fordi hun er bange for at du gør ligesom den forige fyr. Og tro mig.. hun vil teste dig de næste 2-3 år i den ramme (med hensyn til utroskab). Du skal bare gentage og gentage det samme budskab, hvis hun kysser eller knalder med andre er det slut og du vil ikke gå ud og være sammen med andre.
3. Alt hvad der kommer ud af hendes mund (ord) er blot "støj". Alt det støj forvirre dig.. men dine øjne fokusere på det "forkerte". Hun levere en masse "støj" og det reagere du meget reaktivt på.

4. - ISTEDET: Det du bør fokusere på - er ikke hendes ord - Men hendes handlinger (det hun fysisk gør med kroppen og hendes handlemønster):

Handlinger:
4.1 - Altså, fakta: Hun har ikke knaldet udenom.
4.2 - Hun har ikke kysset med andre.
4.3 drop at høre på alt "støjen".
4.4 Du har mødt hendes veninder, det er endnu et fremskridt.

5. Fortæl hende også et lille guldkorn indtil hun fatter det "Selvom du har mødt andre fyre før du mødte mig, så vil jeg sætte stor pris hvis du ikke sammenligner mig med andre. Men istedet tænker og starter på en frisk, uden at have fordomme med i bagagen. Jeg gør det samme for dig."

Se i stedet på de små fremskridt i hele tiden gør, for det går fremad. Hun har brug for en fyr der levere TRYGGE RAMMER.

Hvor meget støj eller hovedpine du så vil gå igennem for at prøve at få lorten og marmeladen til at hænge sammen, finder du nok ud af. :D

Hav tålmodighed. Hvis du udelukkende ser på hendes handlinger, så går det den rette vej. :D ;)

...og hvis det ender galt, så har jeg en god lille motivation "congratulation you got laid".
Nothing to loose.
Find. Seduce. Repeat.

Min Log - Fra de sidste 13+ år i gamet:
http://www.danskpickup.dk/viewtopic.php?f=4&t=2815
Brugeravatar
Happytalk
Chuck Norris
 
Indlæg: 807
Tilmeldt: fre 24. feb 2012 04:05

Re: komplet forholdsforvirring

Indlægaf Desire » man 6. feb 2017 18:38

Hun shittester dig godt nok meget, og du falder i med begge ben hver eneste gang.

Du er mega needy. Du er simpelthen nødt til at ses og socialisere med andre piger. Man "gør" ikke sig selv eksklusiv, før det er en aftale med sin partner, som går begge veje. Stop med at behandle hende som din kæreste, hvis hun ikke er det.

Du er simpelthen nødt til at sætte nogle rammer, og finde ud af, hvem du er som person, og finde ind til din indre mand. Hvad vil du finde dig i og hvad vil du ikke? Du har sat hende 100km op på en piedestal.

Som Happytalk siger bør du fokusere på handling og ikke på ord. Hun siger utrolig mange ting for at teste dig, men det er ikke så vigtigt, så længe du er non-reactive - det er du bare ikke.

Prøv at sæt dig ned og lav en liste over de ting hun gør, som gør dig mega sindsyg efter at få mere af hende /hendes opmærksomhed. Og gengæld det. Hvis hun er langsom om at svare på beskeder, så er du også (helst oprigtigt - lav noget, men som udgangspunkt så fake it til you make it). Hvis hun snakker om andre fyre, snakker du om andre piger. Osv.

Lad være med at blive ved med at snakke om forhold og din forelskelse osv. Du kan ikke tale hende til at ville i forhold med dig. Kvinder er ikke rationelle som mænd. Kvinder er styret af følelser. Du skal skabe den rette tiltrækning og de rette følelser i hende. Og det gør du først og fremmest ved handling. Også ved ord. Men ved at være non-reactive, sjov osv. Ikke ved at PLEASE hende til ville i forhold med dig bare fordi, at DU er forelsket. Hun skal jo ikke ville dig pga. hvad DU er, men hvad HUN føler og vil.

Hold dig på din egen banehalvdel, og sørg for at spille godt på den. Så skal hun nok komme dig i møde, når hun mærker de positive forandringer.

OG KOM UD OG MØD ANDRE KVINDER. Ingen siger, at du skal kneppe dem. Men du er nødt til ikke at lukke dig selv inde og vente på hende konstant. Det gør dig needy og din opførsel uattraktiv.
"You miss 100% of the shots you don't take" - Wayne Gretzky
Brugeravatar
Desire
T1000
 
Indlæg: 1953
Tilmeldt: fre 21. nov 2014 23:12
Geografisk sted: København

Re: komplet forholdsforvirring

Indlægaf Desire » man 6. feb 2017 18:43

Tag at læse "The Way of the Superior Man" og "The Alabasta Girl". De kan hjælpe dig meget.
"You miss 100% of the shots you don't take" - Wayne Gretzky
Brugeravatar
Desire
T1000
 
Indlæg: 1953
Tilmeldt: fre 21. nov 2014 23:12
Geografisk sted: København


Tilbage til Forhold og kærester

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 3 gæster