Ønsker LTR med denne fantastiske pige

Kærester, fuckbuddies, haremmer, åbne forhold.

Ønsker LTR med denne fantastiske pige

Indlægaf jasper » tors 5. jan 2017 20:08

Ønsker LTR.

Jeg har den seneste tid været på date med flere forskellige piger. Jeg har esklaret til sex på nogle af dem og endt op med bollevenner i perioder, men uden jeg har haft lyst til mere.

For et stykke tid siden var jeg på date med denne fantastiske pige som er midt i tyverne (vi har samme alder). Hun fik virkeligt sparket mine ben væk.
Vi har siden været på flere dates. Vi haft haft fantastisk god sex og sovet sammen. Hun skriver til mig dagligt. Jeg skriver også til hende til tider og svare lidt langsommere for ikke at virke needy (needy delen har jeg 100% styr på)
Hun er en pige der aldrig har haft et forhold, hvilken gør det meget svære for mig (for så kan det jo være hun ikke ønsker et forhold, er kræsen, selvoptaget e.g.)
Hun har tidligere givet udtryk for at hun søger et forhold.

Jeg vil gerne i LTR med denne pige, men jeg er meget i tvivl om hun også er klar. Desværre tror jeg ikke hun er.
Sidste gang vi var sammen sagde jeg direkte til hende at "Jeg kan virkelig godt lide dig!" for at høre hvor hun stod. Hendes svar var blot. "Du er skide flink!"

Nu er jeg så noget til det punkt hvor jeg ikke helt ved hvad jeg skal gøre? Vil helst ikke blotte mit hjerte for meget, for at blive såret.
Men på den anden side så er der sgu gået mange dates til, for at finde hende her - så jeg ønsker heller ikke lægge hende 100% på køl.

What to do?
jasper
Nyklækket
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: tors 5. jan 2017 19:03

Re: Ønsker LTR med denne fantastiske pige

Indlægaf jffffi » tors 5. jan 2017 22:02

Okay, så lad mig lige være sikker her.

Du ses fast med denne pige? I knalder/sover sammen? Ses i ugentligt/flere gange ugentligt eller er det måske 1-2 gange månedligt?

Hvis det er ugentligt (mindst), så lad det fortsætte sådan. Begynd at lav flere og flere par-ting sammen. Tag på museum, tag ud og shoppe sammen, spis på en cafe, tag i bio. Lad dog fuldstændig være med at give udtryk for at forhold.

I er bollevenner ja, men hun er ikke forelsket i dig lyder det til. Lad hende blive det, men lad hende blive det ved at hun ser hvor sjovt hun har det med det, så skal det nok komme.

Det vigtigste er at det er en glidende overgang og ikke sådan en snak om - "er vi kærester?". Den kan hun få lov til at starte, og så kan du sige ja eller nej alt efter hvad du føler.

[Humblebrag] Jeg har post-game til stadighed til gode at møde en pige som jeg ikke har kunnet få til at forelske sig i mig hvis jeg gjorde som beskrevet overfor. [/Humblebrag]

INDEN du gør noget videre vil jeg dog på det kraftigste opfordre dig til at søge på "Oneitis" herinde på foraet og gøre dig bekendt med det udtryk.
Brugeravatar
jffffi
Voodoo Master
 
Indlæg: 164
Tilmeldt: ons 12. aug 2015 15:42


Tilbage til Forhold og kærester

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 3 gæster