Dancefloor game til makeout (Credit:??)

Generel teori og diskussion for nybegyndere

Dancefloor game til makeout (Credit:??)

Indlægaf Glow » tors 26. jan 2012 23:48

Glow: Nedenstående er et post fra TGO - kan ikke huske hvem der skrev det men det er field testet og VIRKER.

Der findes som jeg ser det 3 typer dans:
1, alm. dans - holder hende i begge hænder og danser stille med hende, evt. med nogle små smarte piruetter her og der osv.
2, uden nogen for for kropskontakt - vi danser ca. 40 cm. fra hinanden - det eneste der binder os sammen er vores øjenkontakt - denne type dans kan faktisk være rigtig god til at pirre pigen når man får øvet sig - HOLD ØJENKONTAKT med din partner.
3, Kropskontakt BIG TIME, her er der ikke nogen form for luft mellem mig og pigen, her laver jeg ofte LET kino på pigen hvorefter jeg "skubber" hende væk og går over til at danse uden nogen form for kropskontakt (2) (PUSH/PULL)

Solidt dancefloor game
Det som mange fyrer efter min mening gør forkert er at danse for meget som punkt 3 - hvilket hurtigt bliver kedeligt for pigen, og mange fyrer overskrider også hendes grænser i punkt 3 - LAD VÆRE MED DET - LAD HENDE JAGTE DIG...........
• Lade mit krogssprog vise jeg vil danse (fingre/hånd der trummer i takt til musikken, i bordet eller evt. som kino på hendes lænd eller andet sted eller evt. min fod der flytter sig i takt til musikken) Piger er super gode til at opfange sådanne små signaler.
• Virk IKKE super glad (selvfølgelig heller ikke sur) - LAD HENDE TRÆKKE DIG DE FØRSTE PAR METER, HVOREFTER DU TAGER STYRINGEN OG FØRER HENDE DET SIDSTE STYKKE.
• På vej ud på dansegulvet smiler du og er allerede igang med at danse på vejen derud.
o Hun er allerede nu klar over at du fører - HVILKET ALLE PIGER ELSKER - DU ER JO MANDEN.
o Hun er klar over at det ikke er en "gave" til dig at hun danser med dig
• Dans: LESS IS MORE - Du behøver ikke at være en fantastisk danser, du skal bare sørge for ikke at OVER DO IT - altså det er bedre at lave små trin og små armbevæglerser end store. Det er ydermere meget vigtigt at du er uforudsigelig, lav din dansestil om fra tid til anden - og hun vil følge dig, da du jo har slået fast fra start at det er dig der fører. Hold øje med om hun følger din dansestil (prøver at gøre dig tilpas). (spejling)
• Minimal kino – forvirring fra hendes side – hvorfor less nu I en oplagt situation?
• Push Pull, når vi står helt tæt opad hinanden vil jeg ofte "skubbe" hende lidt væk, og når vi står lidt fra hinanden "hiver" jeg hende ind til mig.
• Når vi har danset ca. 2 sange begynder jeg at drille hende ved f.eks at føre min mund helt tæt på hendes og holde den det 1 sekund hvorefter at jeg flytter hovedet lidt og hvisker noget i hendes øre (ofte fjerner jeg håret fra hendes øre inden, og kører kino på øret og halsen).
• Herefter bruger jeg ca. 20 sekunder hvor jeg trækker hende ind til mig (vores kroppe skal være som limet til hinanden) - Her kører jeg stille kino op og ned af hendes arme, mens jeg kigger hende i øjene hele tiden - fører stille min mund hen i nærheden af hende (90/10 reglen), hvor hun med garanti kysser mig - LAD VÆRE MED AT TUNGEKYSSE PIGEN (endnu engang er det det hun regner med, fordi det er det de fleste fyre gør - men det er ikke det du giver hende (DU ER SPECIEL) - du kysser hende stille med lukket mund 1 gang eller 2) - herefter danser du videre som om intet er hændt og venter på hun kommer til dig - BARE ROLIG HUN VIL KOMME TIL DIG. Hvorefter hun er klar på næsten alt.
• Generelt når i kysser - så prøv at være lige så uforudsiglig som på dansegulvet - når i er steppet up og frenchkysser, så prøv at "hive" hende ind til dig et par gange og bare kysse hende stille og forsigtigt på munden - MED LUKKET MUND, når hun så begynder at lege lidt med hendes tunge - Skubber du hende bare væk igen - Dette vil tænde hende helt vildt.......

tests på gulvet
Piger kan ofte finde på at begynde at danse med en anden fyr mens i er ude på dansegulvet. Til dette tænker mange fyre "så finder jeg da bare en anden at danse med" - og hiver fat i en tilfældig pige på dansegulvet og danser med - LAD VÆRE MED DET, det er en test som du dumper ved en sådan handling (ved at gøre dette kopiere du jo bare hendes handling - hvilket viser du er mindre værd end hende).

Istedet skal du gøre 1 af 2 ting:
1, Når hun gør det, vender du ryggen til og går nogle skridt væk, mens du danser, med dig SELV, og selvfølgelig har det sjovt. (nok den jeg bruger oftest)
2, Venter lidt og går hen - UDEN at sige noget - og tager hende med dig væk fra fyren. DET SKAL VIRKE NATURLIGT

meget lækre piger har en tendens til at gå ovre i noget lidt porno noget, hvor de vrikker meget med røven osv. og rigtig prøver at gøre sig sexede, dette er både tildels godt og dårligt - tildels godt hvis hun prøver at gøre indtryk på dig (kun tildels - da hun ved at gøre dette tager føringen), dårligt hvis hun prøver at gøre indtryk på andre fyre. Mange fyre begynder her at gå om bag om hende og begynde at danse DIIIIRRRTTTTTYYYYYYYY....... Det kunne aldrig falde mig ind, istedet sørger jeg for at hun lader mig forsætte med at føre, evt. ved at gå nogle skridt tilbage og ellers danse videre, for det meste fatter hun allerede her, at jeg "straffer" hende for hendes dårlige opførsel, og kommer hen til mig igen med undskyldende hundeøjne.
Heard you not the type that you take home to mom
Brugeravatar
Glow
T2
 
Indlæg: 1183
Tilmeldt: ons 18. jan 2012 21:10

Re: Dancefloor game til makeout (Credit:??)

Indlægaf Desire » fre 6. nov 2015 20:26

Kan godt lide mange af dine pointer. Jeg er gået enormt meget væk fra dance game. Kan næsten ikke huske, hvornår jeg sidst har gjort det. Nu hvor jeg er startet til dans føler jeg mig ultra dum når jeg danser på diskotek. Så som regel laver jeg et kæmpe fun show ud af det med drengene uden piger eller intet.

Når jeg engang får testet noget af in-field vil jeg prøve noget af det du skriver af, og sammenligne med noget af det jeg selv gør. Før PU var dans næsten mit primære move.
"You miss 100% of the shots you don't take" - Wayne Gretzky
Brugeravatar
Desire
T1000
 
Indlæg: 1953
Tilmeldt: fre 21. nov 2014 23:12
Geografisk sted: København

Re: Dancefloor game til makeout (Credit:??)

Indlægaf Chacruna » lør 7. nov 2015 13:44

Dancegame i tre moves:

1: giv hende hånd som om i siger goddag.
2: mens du stadig holder hendes hånd fører du din albue op over hovedet på dig selv og trækker hendes arm bag om din nakke.
3: kys hende.

Done.
I Am Jack's Complete Lack of Surprise
Brugeravatar
Chacruna
Godzilla
 
Indlæg: 792
Tilmeldt: lør 8. jun 2013 03:45
Geografisk sted: København Bitches!

Re: Dancefloor game til makeout (Credit:??)

Indlægaf Kaizer » lør 7. nov 2015 14:32

"Make it, don't take it, make it, don't fake it."
Brugeravatar
Kaizer
Angel of the Sun
 
Indlæg: 973
Tilmeldt: tirs 17. dec 2013 02:52
Geografisk sted: Cafeteriet på Faaborg-Cypern Overfarten


Tilbage til Generelt om The Game

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 3 gæster